ARHIVA B365

Dezvăluirile procurorilor: Cum îşi supraveghea Nuţu Cămătaru afacerile din Ferentari

Potrivit procurorilor de la Crima Organizata, Nutu, care intr-o convorbire telefonica interceptata de anchetatori se recomanda “Spaima Bucurestiului”, lucra ca director de imagine la o firma care comercializa materiale de constructii. Respectiva societate are sediul la doua strazi de locuinta lui Ion Balint, iar acesta parcurgea pe jos distanta de acasa si pana la locul de munca in doar cateva minute, informează Cancan

Nuţu avea astfel lucrurile sub control si putea sa rezolve in cel mai scurt timp orice problema aparea la firma. Chiar si la ore tarzii din noapte daca ar fi fost cazul, avand in vedere ca societatea la care era angajat se afla o aruncatura de bat de locuinta sa. 

Ion Balint a fost trimis in judecata in urma cu cateva zile, alaturi de fratele sau si alte persoane, procurorii formuland mai multe acuzatii in acest dosar, printre care santaj si camatarie. Potrivit rechizitoriului, Nutu Camataru are 10 clase, este casatorit, recidivist si nu a recunoscut faptele de care este acuzat. 
Vasile Balint, zis Sile Camataru, fratele lui Nutu, nu era angajat la momentul retinerii si nici el nu a recunoscut acuzatiile care i se aduc. Ion si Vasile Balint au fost trimisi in judecata, impreuna cu alti 52 de membri ai clanurilor „Camatarii” si „Sportivii”, fiind acuzaţi de procurorii DIICOT de santaj, camatarie, tentativă de omor calificat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button