ARHIVA B365

Dezvăluire uluitoare în cazul lui Nae Nicolae: Pe cine urma să cunune milionarul ucis de tren

În doar câteva săptămâni, milionarul Nae Nicolae urma să-i fie naş medicului de la Institutului de Medicină Legală care i-a reconstituit faţa, potrivit declaraţiilor făcute de un văr primar de-al milionarului, într-un material filmat cu camera ascunsă de jurnaliştii de la România TV.

Potrivit aceleiaşi rude, omul de afaceri era dator vândut la cămătari. Mai mult, acesta spune că familia milionarului este hărţuită de cămătari, iar persoanele care l-au împrumutat pe Nae Nicolae au intrat în casa lui ca să-şi recupereze datoriile. „Ăla era mort şi ei umblau pe la şifoniere. Are datorii la cămătari. Nevastă-sa nici nu ştie. Ăştia au văzut casa şi au zis să-i ia casa”, a spus vărul lui Nae Nicolae.

Vărul milionarului din Ilfov a declarat că Nae Nicolae ar fi împrumutat sume foarte mari de la cămătari pentru că era un împătimit al jocurilor de noroc, acesta obişnuind să joace sume foarte mari de bani la toate cazinourile.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 10.30, Nae Nicolae, finul lui Gigi Becali, a depăşit o coloană care aştepta la trecerea de nivel cu calea ferată, a ignorat semnalele acustice şi luminoase care prevestau sosirea trenului, şi a pătruns printre cumpenele barierelor de la calea ferată. Maşina pe care acesta o conducea a fost lovită din plin de un tren care se deplasa pe ruta Bucureşti – Constanţa. În urma impactului violent, maşina a fost târâtă 500 metri pe calea ferată, iar trupul milionarului a fost aruncat din autoturismul de lux la circa 100 metri de locul producerii accidentului. Milionarul a murit pe loc.

Trenul circula cu 110 km/ oră pe traseul București-Constanța și, în zona accidentului, există mai multe semnale și două bariere care îi avertizează pe șoferi, dar și semnale luminoase, pe care Niculae le-a ignorat.

Nae Nicolae este naşul de cununie al lui Adrian Minune şi cumătrul primarului din Buşteni.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button