LA MINE-N CARTIER

DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ, după incendiul din Colectiv:Sala Palatului NU ar avea autorizaţie de funcţionare

Mihai Ricci, fost consilier pentru doi fosti ministrii ai culturii, atrage atentia pe Facebook ca una dintre cele mai mari sali de specatcole din Capitala nu are autorizatie de functionare, scrie romaniatv.net. 

Potrivit România TV, Mihai Ricci, fost membru al CA Sala Palatului, spune ca inca de acum cinci ani era preocupat de aceasta situatie si a cerut autoritatilor sa verifice stadiul sigurantei cladirii.

90 de răniţi din incendiul de la Colectiv se zbat între viaţă şi moarte, la spital. SITUAŢIA ACTUALĂ

UPDATE: Până în prezent, 30 de persoane au murit, în urma incendiului de vineri de la Club Colectiv, iar alte 90 sunt în stare foarte gravă la spitalele din Bucureşti şi se zbat între viaţă şi moarte. Potrivit ultimelor date centralizate, în urma incendiului din Club Colectiv, sunt acum internate în spital 137 de persoane, 90 fiind în stare gravă şi aproape 40 în stare critică.

In 2010, se pare ca pompierii nu au acceptat sa elibereze documentele pentru Sala Palatului, pe motiv ca nu se indeplineau conditiile necesare. Nicolae Ceausescu a cerut marirea capacitatii salii, iar prin usile existente, evacuarea in caz de incendiu, nu s-ar putea face comform regulamentelor. Vorbim de o sala unde maine concerteaza Tudor Gheorge, peste cateva zile Loredana, iar acum cateva saptamani au fost congresele PSD si Miscarii Populare.

Victimele incendiului din Club Colectiv, comemorate de GOOGLE România

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Tragedia din Club Colectiv din Bucureşti în care 30 de tineri au murit arşi de vii este comemorată, luni, de GOOGLE România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.

Mihai Ricci transmite situatia presedintelui Klaus Iohannis si concluzioneaza ca poate tragedia de la Club Colectiv va face sa se miste ceva si in aceasta problema.

Un incendiu puternic s-a produs vineri seară la Club Colectiv din Bucureşti. 30 de persoane, majoritatea tineri, au murit în incendiu sau la scurt timp de la tragedie şi peste 180 de răniţi au ajuns la spitalele din Capitală cu arsuri de diferite grade. Zeci de persoane sunt în stare critică, iar medicii spun că moartea îi pândeşte în fiecare clipă.

Un patron de club recunoaşte că a pus în pericol viaţa clienţilor, în fiecare weekend, şi îl ÎNCHIDE

Patronul Clubului Expirat din Capitală recunoaşte că a pus în pericol viaţa clienţilor săi, în fiecare weekend, şi a anunţat că îl închide. Andrei Şoşa a postat pe facebook un mesaj, după tragedia din Clubul Colectiv în care 30 de peroane au murit până acum, alte 90 fiind în stare foarte gravă la spitalele din Capitală.

UPDATE Patronii Clubului Colectiv, ADUŞI CU MANDAT la Parchetul General pentru audieri

UPDATE Anchetatorii adună probe din Clubul Colectiv, luni dimineaţă, clubul în care 30 de persoane au murit arse de vii, alte 90 fiind în stare critică internate în spitalele din Capitală. Tot luni, procurorii încep audierile în DOSARUL COLECTIV, la Parchetul General urmând să fie audiaţi atât patronii clubului, cât şi mai mulţi martori. Potrivit unor surse judiciare, aceștia au ajuns în jurul orei 14.00 la Parchetul General.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button