ȘTIRI

Dezvăluire cutremurătoare despre DJ-ul dispărut: „Un om care efectiv suferea”

Au trecut 24 de ore de la dispariţia lui DJ Axu, iar apropiaţii îl caută neîncetat. Cei care-l cunoşteau bine spun că tânărul în vârstă de 32 de ani suferea teribil după ce se despărţise de iubita lui. DJ Wanda a  confirmat această variantă.

„Am pus muzică împreună acum 6 luni, în luna iulie anul trecut, au fost cam trei petreceri şi din nefericire am simţit un om care avea o suferinţă pentru că, necunoscându-mă foarte bine, mi-a spus ce-l apăsa şi se întâmplă lucrurile astea când ai o problemă gravă. Mi-a spus că este nefericit pentru că şi-a pierdut dragostea vieţii lui şi evident că am încercat să îl îmbărbătez să îi spun că e petrecere, e vară şi că oamenii se schimbă şi că poţi să întâlneşti pe altcineva. El mi-a spus că „Da, Wanda, dar probabil că n-ai iubit niciodată pentru că atunci când iubeşti cu adevărat nu poţi să treci peste asta” şi am văzut în faţa mea un om care efectiv suferea”, a povestit Wanda, pentru click.ro.

„Adio, prieteni! Ne vedem în altă viaţă decât asta. Iertarea nu îşi mai are rostul, faptul este consumat”, a fost ultimul mesaj scris pe Facebook de Alex Dumitrache. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button