Dezmăț sexy în Biblioteca Metropolitană, chiar lângă biroul directorului. FOTO INTERZIS MINORILOR

de:
21 nov. 2012
149 Afișari
Dezmăț sexy în Biblioteca Metropolitană, chiar lângă biroul directorului. FOTO INTERZIS MINORILOR

Roxana Nemeș este blonda care a pozat goală în Biblioteca Metropolitană, pentru wowbiz.ro. Cărțile achiziționate din banii bucureștenilor, chiar cele pentru copii despre animalele sălbatice, au fost folosite drept un fel de frunză de smochin care să îi acopere starletei părțile intime.

Directorul bibliotecii, Florin Rotaru, a declarat pentru B365.ro că nu știe nimic despre acest pictoral, care a avut loc la parterul sediului central al instituției pe care o conduce, sediu în care se află și biroul acestuia: „Habar nu am. Nu mi-a spus nimeni nimic. Nu știu cum de s-a întâmplat asta. O să mă interesez”, a declarat directorul. Directorul Florin Rotaru a declarat că a declanșat o anchetă internă în bibliotecă, pentru a afla cine a lăsat-o pe blondă să facă poze goală în sediul central al bibliotecii.

Bibliotecara care le-a permis fotografilor să pozeze în Bibliotecă spune că fotografiile au fost făcute în jurul orelor 16:30 – în afara orelor de program, spunea ea, adăugând că nu a știut că vor fi făcute fotografii nud. Femeia spune că fotografii au închis ușa de la sala de bibliotecă și de aceea nu a știut ce se întâmplă înăuntru, ea așteptând pe hol. Spusele bibliotecarei sunt contrazise de faptul că Roxana Nemeș a pozat în sânii goi și pe holul Bibliotecii, în fața șemineului, deci nu doar în sala de bibliotecă închisă, după cum puteți vedea aici.

Biblioteca Metropolitană este finanțată de Municipiul București. Asupra activității directorului Florin Rotaru se ridică numeroase semne de întrebare, atât privind achiziții dubioase, cât și privind modul în care îi tratează pe angajați. Directorul nu se teme însă de vreo sancțiune, lăudându-se cu relația sa personală cu primarul general al Municipiului București, Sorin Oprescu.

Restul pictorialului îl puteți vedea aici, pe wowbiz.ro.

Florin Rotaru este directorul pe care angajații îl acuză că îi folosește pe post de sclavi, în interes personal. Florin Rotaru îi pune pe angajații instituției pe care o conduce să-i facă toate treburile casnice: pe femei le foloseşte drept menajere, pe bărbaţi în construcţii. În plus, oamenii sunt umiliți și exploatați de directorul Rotaru și de soția acestuia, Julieta Rotaru. Ascultați mărturiile femeilor tratate ca sclave de director.

Biblioteca în interiorul căreia o blondă a pozat goală primește de la Primăria Capitalei, condusă de Sorin Oprescu, cu care directorul Florin Rotaru susține că este apropiat, un fond de achiziție de carte de aproape 100 de ori mai mare decât fondul aferent Bibliotecii Academiei și de patru ori mai mare decât cel al Bibliotecii Universitare.

Biblioteca Metropolitană este în subordinea Primăriei Generale a Municipiului București, de unde primește și bugetul. Florin Rotaru este autorul unor achiziții în valoare de milioane de euro, asupra cărora se ridică numeroase semne de întrebare. Din 2009 și până în prezent Biblioteca Metropolitană a beneficiat anual de o rectificare bugetară pozitivă în ceea ce privește achizițiile de carte. Astfel, la finele anului 2010, suma alocată achiziţiei de carte a fost chiar și de două ori și jumătate mai mare decât cea stabilită la începutul anului. Biblioteca Metropolitană a cumpărat, din 2007 și până în prezent, cărți de mai mult de un milion de euro de la o singură persoană. Deși sumele pentru fiecare achiziție în parte sunt de peste 15.000 euro, nu au fost organizate niciodată licitații. O comisie condusă de directorul Florin Rotaru a aprobat toate aceste achiziții. Omul căruia Florin Rotaru spune că i-a dat milioane de lei are 86 de ani și stă singur într-un apartament modest din Sectorul 3. Întrebat de jurnaliștii B365.ro de legăturile pe care le are cu Biblioteca Metropolitană, omul a început să tremure și a declarat. „Mă băgați în pușcărie! Gata, sunt la anchetă” – asta a fost reacția omului, înregistrată pe reportofon. „Nu mai spuneți nimănui că am eu legături cu Biblioteca Metropolitană.

Julieta Rotaru, soția directorului, despre care femeile de serviciu ale Bibliotecii Metropolitane spun că le jignește, bruschează și le amenință în timp ce muncesc ca niște sclave în casa în care aceasta locuiește, este colegă de muncă cu soţul său, fiind angajată pe un post de cercetător ştiinţific la Biblioteca Metropolitană. Femeia a devenit cercetător în cadrul instituției în timp ce soţul său, Florinel Rotaru, era director al instituţiei. Întrebat în luna iulie de jurnaliştii B365.ro dacă a făcut parte din comisia de acordare a gradului științific, Florin Rotaru a negat acest lucru, spunând că „titlul de cercetător ştinţific nu e dat de Primărie, ci de Ministerul Educaţiei în urma evaluării de către o comisie din care fac parte şi membrii ai Academiei Române. Eu nu am făcut parte din această comisie”. Dar soţia acestuia este cercetător de gradul III, iar Ministerul Educaţiei validează doar gradele de cercetător I şi II şi nu pe cele de asistent de cercetare, cercetător principal şi cercetător principal III, care cad exclusiv în sfera angajatorului. În cele din urmă, pus în fața provelor, directorul a recunoscut că a făcut parte din comisia care i-a evaluat soția.

Cu toate că B365.ro a semnalat neregulile care au loc în cadrul Bibliotecii Metropolitane, care se află în subordinea Primăriei Capitalei, reprezentanții Primăriei nu au răspuns niciuneia dintre solicitările privitoare la situația din interiorul acestei instituții.

Cookies