Dezastru la lucrările pentru nodul rutier Virtuţii:Proiectul este blocat! VIDEO cu situaţia actuală

de:
17 apr. 2019
0 Afișari
Dezastru la lucrările pentru nodul rutier Virtuţii:Proiectul este blocat! VIDEO cu situaţia actuală

„DEZASTRU la nodul rutier Virtuţii, parte din proiectul penetraţiei Splai-Ciurel-Autostrada A1. Faţă de filmarea noastră din urmă cu un an, avansul este catastrofal, în unele zone fiind practic inexistent. Evident, am avut dreptate. Nu doar că nu a fost finalizat în 2018, ci nici în 2019 nu va fi gata dacă nu se schimbă ceva URGENT!”, au scris reprezentanţii Asocieţiei Pro Infrastructură pe pagina de Facebook.

Potrivit acestora, „proiectul este blocat de prostia, neputinţa, indecizia şi lipsa de viziune ale autorităţilor locale”.

„Atenţie, exproprierile NU sunt rezolvate, relocările de utilităţi NU sunt terminate, iar finanţarea precară este aceeaşi de ani de zile. Firesc, tergiversările nepermise generează dispute interminabile între Primărie şi constructori. Unii se fac că lucrează, ceilalţi că îi plătesc. Contractul a fost semnat acum aproape 12 ani, în octombrie 2007, şi avea un termen de execuţie de 35 de luni”, au mai transmis rprezentanţii Asociaţiei.

Aceştia afirmă că proiectul este „departe de un deznodământ”.

„Exasperant este că în trei ani de zile administraţia Firea nu a fost în stare să ia o decizie cu privire la continuarea drumului până în Autostrada A1 (o distanţă de 8,3 km), el fiind gândit ca o alternativă la ultra-aglomeratul bulevard Iuliu Maniu. Fără această străpungere, nodul Virtuţii nu rezolvă mare lucru. RUŞINE!”, au mai scris pe Facebook reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură.

Cookies