Devenit de curând tată, Marian Godină îi transmite lui George Buhnici: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci”

18 iul. 2022
3307 Afișari
Devenit de curând tată, Marian Godină îi transmite lui George Buhnici: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci”

Marian Godină, polițistul brașovean care a devenit de curând tatăl unei fetițe, a postat un mesaj pe Facebook în care vorbește despre mame și face aluzie și la afirmațiile lui Buhnici.

Un alt unghi de abordare a avut și Alexandru Constandachi, alias Justițiarul de Berceni, care a spus că George Buhnici reprezinta mentalitatea pe care le dorește sa o combată în România: „mentalitatea ca o femeie se îmbraca frumos pentru tine, un bărbat necunoscut”.

Vloggerul George Buhnici a afirmat într-un interviu despre soția lui că „arată ca o minoră” și le-a invitat pe fete „să meargă la sală” înainte să -și  expună pielea la mare.

„Mama pune niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare „pentru a se uita după țâțe și buci”

Marian Godină a scris mesajul din noua sa postură de tată și a subliniat eforturile pe care le face soția sa cu creșterea bebelușului. Ca și Marian Godină, George Buhnici e și el tot tată de fată.

Polițistul din Brașov a explicat că, deși el se implică foarte mult, Georgiana este cea care duce greul și i-a atacat fără să-i numescă atât pe Buhnici, cât și pe Ilinca Vandici, care acum patru luni spunea că vrea ca soțul ei să fie „șmecher”, nu să schimbe scutece sau să meargă la cumpărături.

„Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruț, să nu-i faci băiță bebelușului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot. Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot. Lăsându-mă pe mine la o parte și comentariile în care eram atât de lăudat pentru «eforturile» mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie. Mama este baza, oricât de mult mi-aș dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult”, a scris Godină.

„Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soțul neputincios, ea este cea care trece prin greul nașterii. Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare „pentru a se uita după țâțe și buci”, a adăugat polițistul.

„Mamele merită toată aprecierea și respectul nostru, iar dacă vreodată le comentați mamelor voastre, să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari! Valabil și pentru mine”, a fost mesajul lui Godină.

Postarea vine după ce Buhnici a dat un interviu la Antena Stars în care își lăuda soția că „arată ca o minoră”.

„Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”. Înainte de asta, Buhnici le invita pe fete să treacă pe la sală.

„Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”

Îți recomandăm să citești și:

 

 

Cookies