Deținuții acuză că violatorii de la Vaslui au tratament preferențial în închisoare:Sunt ca la hotel!

de:
20 aug. 2015
1 afișări
Deținuții acuză că violatorii de la Vaslui au tratament preferențial în închisoare:Sunt ca la hotel!

Pentru ca legea prevede o perioada de carantina de 21 de zile, pentru fiecare detinut nou venit, acestia sunt tinuti separat de ceilalti, timp de 3 saptamani, din ratiuni medicale.

Este si cazul violatorilor din Vaslui, care sunt, in aceasta perioada, izolati de restul detinutilor din Penitenciarul Vaslui, care sustin ca violatorii au parte, in tot acest timp, de un tratament preferential, oferit de conducerea penitenciarului pe motiv ca numai asa le poate asigura securitatea, avand in vedere amenintarile primite de acestia, potrivit cancan.ro.

De altfel, inchisoarea din Vaslui are printre cele mai bune conditii din tara, avand in vedere ca a fost renovat in urma cu numai doi ani. 

Violatorii din Vaslui au fost cazati cate unul, intr-o camera cu baie, dus, si televizor. Mai mult decat atat, cei sapte indivizi sunt singuri si pe palierul sectiei medicale, golite special pentru a li se face loc, astfel incat pe timpul celor 21 de zile de carantina sa nu li se intample nimic, mai arata sursa citata. 

CITEȘTE ȘI: Violatorii de la Vaslui, primiți cu furie de ceilalți pușcăriași

Cookies