Detalii noi în cazul copilului omorât de câini: a fost găsită folia de cadavre, plină de sânge

de:
20 sept. 2013
0 Afișari
Detalii noi în cazul copilului omorât de câini: a fost găsită folia de cadavre, plină de sânge

La doar câteva zile de la tragedia de lângă Parcul Lacul Tei, mai mulţi bucureşteni au încercat să refacă traseul pe care l-ar fi parcurs Ionuţ în acea zi. Nu mică le-a fost mirarea când au găsit o folie folosită de anchetatori pentru cadavre, plină de sânge, dar şi nişte obiecte de îmbrăcăminte, scrie wowbiz.ro.

CITEŞTE ŞI Cum îl vede Andrei pe fratele său, după ce Ionuţ a fost omorât de câini. 

Un alt detaliu, surprins de camerele de supraveghere din parc, ar putea da un alt curs anchetei. Andrei, fratele mai mare al băieţelului ucis de maidanezi, apare în imagini îmbrăcat într-un tricou cu mâneci scurte, înainte de tragedie. Două ore mai târziu, când este adus înapoi în parc de bărbatul pe care îl caută acum autorităţile, Andrei pare a purta un tricou cu mâneci lungi.

În ziua când a avut loc tragedia, o martoră susţine că a văzut-o pe bunica lui Ionuţ cum stătea pe bancă şi bea bere la cutie, potrivit Prima TV. 

Camerele de supraveghere din Parcul Tei au surprins imagini cu Ionuţ şi fratele său jucându-se, cu puţin timp înainte de tragedie. Potrivit înregistrărilor, la ora 9.21 se vede cum Andrei aleargă vesel în parc. La scurt timp, Ionuţ îşi urmează fratele. Băieţii se îndepărtează. Cel mai probabil au continuat să alerge, până au făcut o tură completă în jurul unor fântâni. Acolo se află locul de joacă, mărginit de gardul spart prin care se presupune că cei doi copii au ajuns la locul tragediei.

Imagini VIDEO cu ultimele minute ale vieții lui Ionuț, băiețelul ucis de câini sunt disponibile aici. 

CITEŞTE ŞI Lovitură pentru iubitorii de animale: Adopţiile de la un adăpost ASPA Bucureşti au fost SUSPENDATE pe termen nedeterminat. 

Cookies