Detalii despre programul concertului Lady Gaga. Vezi HARTA de acces

de:
14 aug. 2012
0 afișări
Detalii despre programul concertului Lady Gaga. Vezi HARTA de acces

Accesul publicului la concertul de pe 16 august al artistei Lady Gaga se va face începând cu ora 17.00, pe cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii: intrarea dinpre Parcul Izvor şi cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). 

Pentru accesul în Monster Pit, cei mai înfocaţi fani ai divei sunt aşteptaţi la intrarea dinspre Regina Maria (Calea 13 Septembrie) începand cu ora 8:00. Alegerea norocoşilor care o vor vedea pe Lady Gaga din celebrul Monster Pit se va face exclusiv de către reprezentaţii artistei.

Cea care va deschide seria concertelor este Lady Starlight, care va urca pe scenă în jurul orei 18.30, urmând ca The Darkness să concerteze o oră mai târziu. Lady Gaga îşi va incepe show-ul cu puţin înainte de lăsarea întunericului, promiţându-le fanilor un spectacol cu adevărat grandios, întreaga scena fiind construită sub forma unui castel gotic cu foarte multe turnuri, fiind împânzit cu capcane medievale.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie.

Cei care nu şi-au achiziţionat înca bilete, mai au o şansă, ultimele locuri disponibile în categoriile Gazon B şi C putând fi procurate în continuare din reţeaua magazinelor Diverta, la preţuri începand de la 90 de lei. Acestea vor putea fi cumpărate, în limita disponibilităţii, şi în ziua evenimentului, de la casele de bilete amenajate la cele două intrări, începand de la preţul de 110 lei. 

Cookies