Destiny Park Băneasa va fi cel mai mare proiect educațional din Estul Europei. Investiție de 5 milioane de euro în București

26 apr. 2021
767 afișări
Destiny Park Băneasa va fi cel mai mare proiect educațional din Estul Europei. Investiție de 5 milioane de euro în București

Destiny Park Băneasa, un parc tematic educaţional pentru copii, va fi cel mai mare proiect educațional din Estul Europei. Copiii vor experimenta în cadrul acestui proiect mai multe meserii.

La Destiny Park Băneasa, care se va întinde pe un teren de 8.000 mp în nordul Capitalei, lângă Băneasa Shopping City, copiii vor putea experimenta, pe rând, profesiile de pilot, medic, jurnalist, pompier sau bancher şi vor putea chiar să conducă o fabrică de ciocolată şi biscuiţi. Totul, sub supravegherea unui  personal instruit special.

Acesta este, spun inițiatorii, cel mai mare proiect educațional din Estul Europei, însumând o investiție de 5 milioane de euro.

Destiny Park Băneasa își deschide porțile în septembrie

Astfel, dacă reglementările privind pandemia o vor permite, Destiny Park Băneasa își va deschide porțile pentru copii începând cu luna septembrie.

„În cadrul complexului copiii pot fi, pentru o zi, în funcţie de propriile aspiraţii, aviatori, medici, prezentatori de televiziune, bancheri, piloţi, pompieri, în total peste 50 de activităţi. Aplicând conceptul inovator de stimulare a copiilor să înveţe prin joacă, Destiny Park îşi propune să devină un oraş în miniatură – cu instituţii, economie şi bani proprii – unde talentele şi pasiunile celor mici sunt observate de specialişti în educaţie, pentru a descoperi, din timp, care sunt domeniile în care ei pot excela. Graţie echipei Destiny Park, părinţii se relaxează, lăsându-i pe cei mici în grija specialiştilor şi a personajelor de poveste”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit reprezentanților companiei, planurile vizează extinderea proiectului, pe termen mediu şi în alte oraşe importante ale României.

Tot în nordul Capitalei, Primăria Sectorului 1 va construi prima şcoală publică din cartierul Greenfield, pe Aleea Teișani, unitatea de învățământ urmând să cuprindă și o grădiniță sau o sală de sport.

Cookies