Despre alte mame

de:
03 nov. 2010
1 afișări
Despre alte mame

Cinci tineri cineasti vin dimineata devreme intr-o gara pentru a realiza un documentar despre viata pulsatila din acest spatiu al intersectiei destinelor umane.

Mediul in care trebuie sa ramana o zi intreaga ii influenteaza de la inceput in moduri neasteptate. Pauzele si pregatirile de filmare devin momente de confesiune in care fiecare membru al echipei scoate la suprafata momente speciale din relatia cu mama, detalii de viata, profesie si caracter. Fragmente din biografia emotionala fac din fiecare cineast un personaj principal la un anumit moment al zilei de filmare.

Aproape de miezul noptii, cei cinci asteapta pe un peron venirea unui tren pentru a filma un ultim cadru. Asteptarea este intrerupta de doi politisti care solicita echipa sa-i insoteasca la Politia Garii. Politistii vor neaparat sa vizioneze tot materialul filmat pana in acel moment. Vizionarea materialului filmat reveleaza un fapt de viata greu de imaginat, pe langa care cineastii nostri l-ar fi putut rata daca politistii nu le-ar fi oferit cheia de lectura…
Cu: Marius Cordos, Gavril Patru
Regia: Mihai Ionescu, Tiberiu Iordan
Scenariu: Mihai Ionescu
Gen: Drama
Rating: A.P.-12
Producator: Gef Art Film

Cookies