ȘTIRI

Adi Despot, după consultările de la Cotroceni: „M-am întors cu speranţă”

UPDATE 18.15: „Am fost la Cotroceni la prima runda de consultari. Am fost invitat de catre Presedintele Klaus Iohannis si am considerat ca trebuie sa fiu acolo, din respect pentru oamenii din strada si fata de institutia prezidentiala. Desi niciunul dintre participanti nu s-a autoproclamat „reprezentant al strazii”, cele mai multe dintre doleantele noastre au fost exprimate!
M-am intors cu SPERANTA”, a scris Adrian Despot, pe contul lui de Facebook.

UPDATE 13.00: Adi Despot a anunţat că va lua parte la consultări;

 

Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivita insa, in spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo.

Posted by Adrian Despot on Friday, November 6, 2015

 

Preşedintele Klaus Iohannis continuă, vineri, consultările cu partidele pentru formarea noului Guvern. La consultări sunt aşteptaţi reprezentanţi ai UNPR şi ALDE, dar şi 20 de reprezentanţi ai societăţii civile şi ai protestatarilor.

O parte dintre protestatari a cerut ca Adrian Despot, rănit vineri noapte în clubul Colectiv şi care a ajutat la salvarea unor tineri, să fie prezent la consultări. Cântăreţul a refuzat însă, motivând astfel decizia:

 

Dragii mei,Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la…

Posted by Adrian Despot on Thursday, 5 November 2015


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button