Despăgubiri pentru călătorii CFR, dacă trenurile în care se află au întârzieri

de:
08 aug. 2014
1 Afișari
Despăgubiri pentru călătorii CFR, dacă trenurile în care se află au întârzieri

Pentru minutele pierdute din vina Căilor Ferate, călătorii vor primi, pe lângă asistenţă şi mese, cazare la hotel sau transport alternativ, dacă este cazul, informează Digi24.ro.

„Deocamdată se dau despăgubiri pentru întârzieri doar pentru serviciile internaţionale .Pentru intervalele cuprinse intre 59 şi 120 de minute se acordă 25% din costul legitimaţiei de călătorie, peste 120 de minute – 50% din calatorie”, a spus Adrian Vlaicu, director operaţional CFR Călători. 

Deşi se plâng de serviciile slabe, puţini călători îşi cer drepturile. Anul acesta au fost depuse doar 35 de reclamaţii la Protecţia Consumatorilor. 

CFR a lansat oferte pentru TRENURILE SOARELUI. Cea mai atractivă a fost anunţată joi, compania promovând bilete de 19,9 lei, în weekend, pe traseul Bucureşti-Constanţa, așa-zisele TRENURI ALE SOARELUI. Însă, în anunţul CFR există şi o notă de subsol, scrijelită mărunt: oferta e valabilă doar dacă achiziţionezi bilete în 4 weekenduri consecutive. Iar trenul inclus în ofertă parcurge distanţa Bucureşti-Constanţa în aproape şapte ore. –

Cookies