Desfășurare de forțe a Poliției Capitalei pentru siguranța bucureștenilor în noaptea de Înviere

de:
04 mai 2013
0 Afișari
Desfășurare de forțe a Poliției Capitalei pentru siguranța bucureștenilor în noaptea de Înviere

Numărul poliţiştilor a fost suplimentat, cu scopul de a asigura cetăţenilor un climat de linişte şi siguranţă publică în zona adiacentă bisericilor ortodoxe, a zonelor folosite pentru agrement, în zona staţiilor R.A.T.B. şi de metrou, precum şi pe străzile din vecinătatea lăcaşurilor de cult unde se estimează o mare afluenţă de credincioşi.

Poliţia Capitalei asigură, cu precădere pentru noaptea Învierii Domnului, dispozitive poliţieneşti cu măsuri speciale, constând în dispunerea a câte unei patrule de ordine publică la fiecare lăcaş de cult ortodox. Brigada Rutieră Bucureşti va lua măsuri pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi pietonal, precum şi pentru desfăşurarea, în bune condiţii, a circulaţiei rutiere din Capitală.

Astfel, în noaptea Sfintei Învieri a Domnului, peste 1700 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru prevenirea stărilor conflictuale, identificarea  persoanelor cu un comportament turbulent, prevenirea furturilor din buzunare, de şi din autovehicule sau a altor acte ce pot aduce atingere bunurilor, integrităţii şi sănătăţii persoanei sau de natură să perturbe desfăşurarea normală a manifestărilor religioase.

Cookies