LA MINE-N CARTIER

Descoperirea făcută de englezi în parcarea subterană de la Intercontinental

În anul 2001, Prințul Philip a vizitat România cu ocazia unei conferințe WWF. Organizatorii i-au adus limuzina la București, un Daimler DS 420 din 1968, ediție limitată.

De atunci mașina a rămas abandonată în garajul hotelului Intercontinental, iar Ambasada Marii Britanii a uitat de existența ei.

Potrivit Daily Mail, care a venit în România pentru a vorbi cu administratorul parcării, mașina a avut probleme în timpul vizitei Ducelui și a fost pusă cu greu în mișcare.

„Mașina era deja parcata deja aici când compania mea a preluat managermentul parcării. Vechiul proprietar ne-a informat că limuzina Daimler are probleme și nu pornește în acest moment. Așa a făcut și atunci. Am coontactat ambasada, dar nu ne-au răspuns”, a declarat administratorul parcării de la Intercontinental.

Daily Mail a contactat apoi Ambasada Marii Britanii din România, însă reprezentanții britanici au spus că nu au mașina în datele lor.

„Nu avem înregistrări de existența ei”, a răspuns Ambasada.

Familia Regală are trei astfel de mașini, produse în 4000 de exemplare între 1968 și 2002, dar niciuna din ele nu apare trecută la București.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button