Descoperire macabră în Sectorul 2. Un bărbat din București a fost găsit mort pe un câmp. Acesta fusese dat dispărut de autorități

02 sept. 2021
391 Afișari
Descoperire macabră în Sectorul 2. Un bărbat din București a fost găsit mort pe un câmp. Acesta fusese dat dispărut de autorități
Descoperire macabră. Un bărbat din București a fost găsit mort pe un câmp. Acesta fusese dat dispărut de autorități. Sursa foto: Stop Infractori

Un bărbat ce fusese dat dispărut a fost găsit fără suflare, în cursul zilei de joi, pe un teren viran. Ultima locație în care acesta s-ar fi aflat este în sectorul 2 al Capitalei. Acolo, autoritățile au identificat mai multe urme, printre care și pete ce ar putea fi sânge, în cele din urmă, indiciile i-au condus pe polițiști la trupul neînsuflețit al bărbatului

Descoperire nefericită pe un teren viran din zona București-Ilfov. Un bărbat a fost găsit fără suflare de către agenții din cadrul Poliției Sectorului 2. Împrejurările în care a fost găsit acesta indică faptul că ar fi fost vorba despre o moarte violentă. În apropierea trupului neînsuflețit au fost găsite mai multe pete despre care polițiștii cred că sunt sânge, potrivit Digi24.

Mai mult, decedatul ar fi fost implicat într-un conflict în urmă cu aproximativ o lună cu alt bărbat, un cunoscut de-al acestuia, care este în acest moment bănuit de omor și a fost reținut.

Bărbat găsit fără suflare în Sectorul 2. Ce ipoteză iau în calcul autoritățile

Totul a început când polițiștii de la serviciul de Poliție Sector 2 au descoperit urmele de sânge în timp ce îl căutau pe bărbatul dispărut. Aceștia au sesizat Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, iar în cele din urmă a fost găsit și trupul neînsuflețit al bărbatului dispărut, pe un teren viran din apropiere.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. În acest sens, reprezentanții Poliției Capitalei au confirmat descoperirea macabră.

„A fost efectuată cercetarea la fața locului, simultan fiind efectuate Investigații. Din coroborarea tuturor datelor, pe un teren viran a fost descoperit un cadavrul unui bărbat , care a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei.

Autoritățile iau în calcul o crimă, și au și un suspect principal. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani, cunoscut de-al victimei. Cei dor ar fi avut un conflict în urmă cu o lună, iar în cele din urmă acesta l-ar fi ucis și abandonat pe bărbatul găsit pe câmp.

Nu în ultimul rând, bărbatul bănuit de omor a fost depistat și apoi audiat de autoritățile competente, iar mai apoi procurorul criminalist din anchetă a dispus reținerea sa.

Cookies