Descoperire macabră în centrul Bucureștiului. A fost găsit un bărbat mort într-o cutie de metal în zona Patriarhiei

24 iul. 2021
438 afișări
Descoperire macabră în centrul Bucureștiului. A fost găsit un bărbat mort într-o cutie de metal în zona Patriarhiei
Sursa foto: See Bucharest

Un bărbat mort a fost descoperit în interiorul unei cutii de metal sâmbătă dimineață. Trupul neînsuflețit al acestuia se afla chiar în centrul Bucureștiului, în apropierea dealului Patriarhiei. Polițiștii au deschis de urgență o anchetă în acest caz.

În dimineața zilei de sâmbătă s-a produs un eveniment de-a dreptul macabru în centrul Bucureștiului. Într-o cutie metalică destinată materialului antiderapant care se administrează iarna a fost găsit un bărbat mort. Descoperirea s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni din centrul Bucureștiului, la o distanță foarte mică de Patriarhia Română, anunță Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. Autoritățile au fost alertate prin intermediului unui apel la 112.

Bărbatul mort se afla în cutie de aproximativ 3 zile

Bărbatul găsit fără suflare în cutia metalică pentru autoderapant din centrul Capitalei avea în jur de 50 de ani, a fost identificat drept fiind un om al străzii, care a fost în trecut tipograf, iar experții aflați la fața locului au ajuns la concluzia că trupul neînsuflețit se afla acolo de circa trei zile, potrivit Gândul. Deși acesta nu prezintă urme de violență pe suprafața corpului, va fi efectuată o necropsie pentru a stabili cauza decesului.

Bărbat mort descoperit lângă Patriarhie – Poliția a deschis o anchetă

Autoritățile au deschis o anchetă în cazul acestui bărbat mort, dosarul penal fiind instrumentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri. Astfel, autoritățile încearcă să stabilească condițiile și cauzele care au dus la producerea incidentului.

„În această dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în Sectorul 4, într-o cutie metalică, destinată depozitării materialului antiderapant, a fost găsit decedat un bărbat” au transmis cei de la Poliția Română în cadrul unui comunicat de presă sâmbătă dimineața.

La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, iar zona din apropierea Patriarhiei Române a fost securizată și delimitată. Bărbatul mort va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, în vederea efectuării necropsiei.

Cookies