HUFFLA MINE-N CARTIERLIBERTATEA

Descoperire incredibilă făcută de Piedone în depozitele Economat Sector 5 din Jilava. Bunuri de zeci de milioane de lei

Noul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, spune că a găsit bunuri de zeci de milioane de lei în depozitele companiei ce aparține de Consiliul Local. Ce a decis primarul.

Primarul Cristian Popescu Piedone a găsit bunuri în valoare de zeci de milioane de lei depozitate de Economat Sector 5 SRL într-un spaţiu din Jilava, solicitând un raport care urmează să fie prezentat Consiliului Local, potrivit unui comunicat al administraţiei locale transmis, joi.

Ce s-a găsit în depozitul Economat

Printre aceste bunuri se găsesc zeci de mii de cutii de arhivare, mii de pachete de şerveţele umede, mii de role de şerveţele, sute de paleţi cu baxuri de hârtie A4 şi A3, produse de papetărie, sute de stickuri de memorie, 3.900 de tablete, mii de kilograme de săpun lichid, sute de combinezoane, mii de pachete cu măşti şi mănuşi, 179 de pachete cu pixuri Montegrappa, agende şi bomboane franţuzeşti expirate.

Cristian Popescu Piedone a solicitat consilierului local Constantin-Vladimir Naciu, reprezentant în Adunarea Generală a Acţionarilor, directorului interimar al Economat Sector 5, Gabriel Creţu, şi şefului Direcţiei de Control, Bogdan Dragomirescu, ca până pe 28 ianuarie să întocmească un raport pe care să-l prezinte Consiliului Local, ce se va reuni într-o şedinţă care va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei.

Edilul Sectorului 5 a anunţat că Primăria nu va mai cumpăra produse care se regăsesc în depozitele Economat SRL, fiecare direcţie urmând să facă o solicitare cu necesarul către societate, pentru a folosi bunurile deja existente.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button