Tânărul dispărut de Valentine’s Day a fost găsit mort în Dâmbovița

de:
24 feb. 2013
2 Afișari
Tânărul dispărut de Valentine's Day a fost găsit mort în Dâmbovița

Geaca lui Ovidiu Adrian Condruţa, de 29 de ani, dat dispărut în urmă cu o saptămână, a fost găsită DUMINICĂ pe Cheiul Dâmboviţei spre Glina, la ieşirea din Bucureşti. În buzunarul hainei au fost găsite şi cheile casei lui Ovidiu.

„El a petrecut într-un club aproape de casă şi de atunci nu a mai fost văzut. A fost cu un amic, au stat în jur de o oră şi jumătate. Fratele meu era în stare de ebrietate. Prietenul lui spune că Ovidiu a plecat singur acasă şi că nu l-a dus el”, a declarat pentru Realtiatea sora lui Ovidiu, Sorina Gorgan.

Cât despre băiatul care a petrecut cu Ovidiu, sora acestuia a spus că a plecat în Italia chiar a doua zi, deci pe 15 februarie. „Ultimul apel este dat de Ovidiu în jurul orei 23.00. L-a invitat pe un alt prieten la petrecere. Dar acesta a refuzat. A petrecut doar cu cel care a plecat în Italia. Am fost la părinţii lui, dar nu am fost bine primită. Mama lui ne-a primit oarecum mai urât. Mi-a spus că ce vreau să insinuez că l-a omorât şi l- aruncat în Dâmboviţa”, a spus sora lui Ovidiu.

Geaca găsită de detectivi particulari

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU, a declarat că scafandrii îl caută în acest moment. „Pe timp de noapte nu se fac scufundări, dar acestea vor fi reluate mâine”, a declarat Daniel Vasile, menţionând că geaca a fost găsită de membrii unei agenţii de detectivi particulari, care au acţionat benevol. Detectivii au pornit în căutarea tânărului dat dispărut şi au găsit geaca plutind pe apă, pe Cheiul Dâmboviţei, spre Glina, la ieşirea din Bucureşti. Aceştia au anunţat imediat autorităţile.

Cookies