ARHIVA B365

DESCINDERI, la un hotel din Mamaia. Poliţiştii au descoperit un tunel prin care SE FURA CURENT

În noaptea de luni spre marţi, poliţiştii, jandarmii şi echipele Enel au efectuat un control la hotelul Histria din staţiunea Mamaia, deţinut de controversatul afacerist George Bosânceanu. Reprezentanții Enel au solicitat ajutorul Poliției și Jandarmeriei pentru a debranșa hotelul Histria din staţiunea Mamaia, după ce unitatea hotelieră ar fi fost racordată ilegal la reţeaua electrică.

În urma controlului, oamenii legii și echipele firmei de distribuție a energiei electrice au descoperit chiar și un tunel prin care erau trase cablurile cu care era furat curent, potrivit reporterntv.ro.

Omul de afaceri George Bosânceanu a declarat că nu știa despre tunel sau despre cablurile electrice. Mai mult, acesta a spus că hotelul său este alimentat cu energie electrică de la un generator și că nimeni nu l-a întrebat despre branșamentul ilegal.

În anul 2012, afaceristul George Bosânceanu a fost reținut pentru furt de energie electrică, evaziune fiscală și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button