ARHIVA B365

Descinderi azi-dimineaţă în cazul celor doi tineri incendiaţi în propria maşină pe Bd. Basarabia VEZI VIDEO

Potrivit Politiei Capitalei, oamenii legii au desfăşurat 10 perchezitii la mai multe locuinţe din Capitală, Ilfov şi Dâmboviţa. Acestia au avut 13 mandate de aducere pe numele celor despre care se presupune ca ar fi incendiat masina in care se aflau cei doi tineri. La operaţiune participă procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei dar şi ofiteri de la IPJ Ilfov.

Reamintim, în noaptea de 12-13 februarie doi tineri din judeţul Dâmboviţa au fost incendiaţi în propria maşină, de persoane necunoscute, în spatele unui bloc de pe Bulevardul Basarabia din Capitală. Victimele au fost duse la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti şi au fost internate la Secţia de Terapie Intensivă, cu arsuri de gradele II şi III.

Unii martori au spus atunci că au văzut în zonă, la ora respectivă, un grup de tineri înarmaţi cu bâte, care ar fi incendiat maşina în care se aflau cei doi.

<object width=”420″ height=”340″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/1g0acYFtzKY?hl=en&fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/1g0acYFtzKY?hl=en&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”420″ height=”340″></embed></object>

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button