Deschiderea Bucharest Christmas Market şi aprinderea luminiţelor, adunate într-un timelapse VIDEO

de:
03 dec. 2014
0 Afișari
Deschiderea Bucharest Christmas Market şi aprinderea luminiţelor, adunate într-un timelapse VIDEO

Bucharest Christmas Market 2014, târgul oficial de Crăciun al Capitalei, organizat de Primăria Capitalei prin Creart, a fost inaugurat sâmbătă, odată cu aprinderea luminiţelor de Crăciun şi va fi deschis timp de o lună de zile.

În perioada 29 noiembrie – 28 decembrie, vizitatorii pot achiziționa de la Bucharest Christmas Market obiecte tradiționale, ceramică pictată, lemn cioplit, icoane și pânzeturi brodate, costume și măști tradiționale, jucării din lemn și instrumente muzicale, globuri pictate manual, coronițe din crenguțe de brad sau ghirlande și lumânări parfumate.

De asemenea, vizitatorii se pot delecta cu produse tradiționale românești, cozonaci, vin fiert, turtă dulce, plăcinte aburinde, magiun, dulceţuri, miere, siropuri etc. și pot cumpăra cadouri inedite celor dragi.

Totodata, unii dintre meșterii prezenți la eveniment confectioneaza la fata locului obiecte si podoabe, aceste ateliere permitand publicului sa redescopere frumusețea artei, tradițiilor și obiceiurilor populare românești.

CITEŞTE ŞI: Spectacole şi concerte cu INTRARE LIBERĂ, la Bucharest Christmas Market 2014. PROGRAMUL COMPLET

Cookies