SMART CITY

DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR 2014-2015. Săptămâna Bobocilor la Universitatea din București

DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR 2014-2015. Festivități de deschidere a anului universitar 2014-2015 vor avea loc miercuri în Capitală la Universitatea Politehnica, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Academia de Studii Economice, Universitatea din București și Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară. Universitatea Tehnică de Construcții va avea festivitatea luni, 6 octombrie, informează Agerpres.

Deschiderea anului universitar 2014-2015 la facultățile Universității din București

În perioada 1-4 octombrie 2014, facultățile Universității din București organizează Săptămâna Bobocilor UB, ce cuprinde o serie de evenimente și activități cu ocazia deschiderii anului universitar 2014-2015.

DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR 2014-2015. Studenții vor fi îndrumați pe parcursul primei săptămâni de cursuri de profesorii tutori și vor avea întâlniri cu cadrele didactice și personalul de suport (secretariat, bibliotecă, administrație) pentru a afla tot ce trebuie să știe, astfel încât să se integreze cât mai ușor în mediul universitar.

Pe lângă ceremoniile oficiale de deschidere desfășurate de fiecare dintre cele 19 facultăți ale Universității din București, prima săptămână a anului universitar va fi marcată prin întâlniri cu bobocii și evenimente cu invitați speciali.

Programul festivităților de deschidere a anului universitar 2014-2015 la facultățile Universității din București poate fi consultat AICI.

DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR 2014-2015. Ministerul Educației Naționale a dispus pentru anul universitar 2014-2015 efectuarea de activități de control, în mod direct, precum și în colaborare cu Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, pentru trei universități, potrivit unei hotărâri de guvern.

Cele trei instituții care vor fi monitorizate sunt: Universitatea „Bioterra” din București, în baza Raportului Corpului de control al ministrului Educației Naționale, Universitatea Română de Științe și Arte „Gheorghe Cristea” din București, în baza comunicării ARACIS, ca urmare a depășirii termenului de depunere a dosarului pentru evaluare instituțională, Universitatea „Apollonia” din Iași, în baza Raportului Corpului de control al ministrului Educației Naționale și al Raportului ARACIS privind nerespectarea standardelor de calitate și acordarea calificativului ”Lipsă de încredere”, prevede actul normativ.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button