Deputata Liana Dumitrescu a decedat. Familia a reclamat medicii de la Elias, Parchetul va cerceta cazul

de:
27 ian. 2011
1 Afișari
Deputata Liana Dumitrescu a decedat. Familia a reclamat medicii de la Elias, Parchetul va cerceta cazul

Sicriul cu trupul neînsufleţit al deputatului Liana Dumitrescu va fi depus, vineri, începând cu ora 12,00, la sala de expoziţii a Camerei Deputaţilor, au informat reprezentanţii forului legislativ.

Liana Dumitrescu era conectată la aparate, pentru susţinerea funcţiilor vitale, anunţă NewsIn. Ea fost internată pentru o afecţiune neurologică gravă, după ce a suferit săptămâna trecută un atac cerebral. După internare, ea a fost supusă la o intervenţie neurochirurgicală.

În vârstă de 38 de ani, împliniţi săptămâna trecută, Liana Dumitrescu era licenţiată în drept şi face parte din Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale, unde reprezintă Asociaţia Macedonenilor din România. Deputata era la al doilea mandat în Parlament.

Mama deputatei Liana Dumitrescu a sesizat procuratura, ca urmare a nemulţumirilor legate de tratamentul primit în spital de fiica sa, care este internată în Capitală, la Elias, şi se află în stare extrem gravă.

Familia Lianei Dumitrescu susţine că aceasta ar fi putut fi tratată în străinătate, însă medicii de la Elias i-ar fi refuzat acest drept.

„Profesorul doctor Alexandru Ovidiu Băjenaru a refuzat pe deputata Oana Manolescu şi ne-a refuzat pe noi, familia deputatului Liana Dumitrecu să ne dea documentele medicale ale pacientei sub pretextul că nu cunoaştem medicină. O parte din documentele medicale ale pacientei ne-a fost în sfârşit date după 48 de ore, timp suficient pentru a le falsifica. Au refuzat cu îndârjire să o transporte în alte spitale specializate din România sau străinătate atunci când s-ar fi putut face acest lucru, luându-i cu bună ştiinţă şansa de a trăi”, povesteşte mama deputatei, într-o scrisoare.

Cookies