Deputat PNL: Domnule Oprescu, sangele acelui mic inger sfasiat de caini se afla pe mainile dvs!

de:
05 sept. 2013
0 Afișari
Deputat PNL: Domnule Oprescu, sangele acelui mic inger sfasiat de caini se afla pe mainile dvs!

Deputatul Stirbu mai afirma ca Sorin Oprescu arunca pisica in curtea Guvernului sau a Parlamentului si il acuza de „fariseism”. „Mi-as fi dorit sa nu mai vorbeasca despre master-planuri in ceea ce priveste Bucurestiul ci sa dea dovada ca ii pasa de cetatenii pe care-i pastoreste, si sa nu arunce pisica in curtea Guvernului sau a Parlamentului cu gasirea solutiei in privinta cainilor fara stapan, pentru a crea iluzia bucurestenilor ca domnia sa lucreaza, cand este de fapt principalul vinovat pentru disparitia acelui copil nevinovat. Dl. Sorin Oprescu are la dispozitia sa cel mai mare buget al Romaniei si are o larga majoritate in Consiliul General al municipiului Bucuresti; astfel, cele doua instrumente pot fi utilizate in folosul bucurestenilor care l-au votat cu mare incredere si care au asteptari pe masura.
Domnule Oprescu, sangele acelui mic inger sfasiat se afla pe mainile dumneavoastra. Lasati fariseismul si limbajul flegmatic care va caracterizeaza si faceti-va treaba pentru care ati fost votat. Un milion de camere de luat vederi nu fac cat o scuza sincera pentru parintii acelui copil! In incheiere, de acum inainte, fara respect, va salut, domnule primar Oprescu!”, a mai spus deputatul PNL Gigel Stirbu, conform Hotnews.

Atat declaratiile lui Crin Antonescu, cat si cele ale deputatului Stirbu vin pe fondul zvonurilor din ultima vreme potrivit carora PSD ar dori sa-l lanseze in cursa pentru prezidentle chiar pe Sorin Oprescu. De altfel, in luna mai, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, spunea ca edilul Capitalei Sorin Oprescu se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale, avand in vedere ca „vrea sa se certe” cu toti primarii de sector, pe modelul lui Traian Basescu.

Cookies