Deputat despre firmele austrice:Să li se aplice legile de la ele de acasă,tai un copac-la închisoare

de:
21 iun. 2015
1 Afișari
Deputat despre firmele austrice:Să li se aplice legile de la ele de acasă,tai un copac-la închisoare

Într-un articol intitulat „Austria, ia-ți gheara de pe pădurile din România!”, postat pe contul său de Facebook, deputatul român Bogdan Diaconu susține că austriecii vor doar „să mulgă resursele din țara noastră”, „tratându-ne în continuare ca pe niște cetățeni de mâna a doua”, potrivit B1 Tv

„Austria, ia-ți gheara de pe pădurile României!”, scrie deputatul român.

Ministrul de Externe al Austriei a cerut ca românii care lucrează și plătesc taxe în Austria să primească alocațiile pentru copii la nivelul celor din România! Păi atunci și firmelor austriece care taie păduri în România să li se aplice legile de la ele de acasă, din Austria, adică să nu aibă voie să se atingă de niciun copac din România sub amenințarea pedepsei cu închisoarea! Să taie copacii din Austria dacă le dă mâna… M-am săturat de fițele unor „europeni” care vor doar să mulgă resursele României, dar ne tratează ca pe cetățeni de mâna a doua. Austria, ia-ți gheara de pe pădurile României!”, scrie Diaconu.

Amintim că problema defrișărilor a creat un adevărat scandal. În acesta sunt implicate firme austriece, dar și numele unor cunoscuți oameni de afaceri români și chiar al președintelui Klaus Iohannis. Potrivit raportului Corpului de Control al premierului , statul a fost băgubit cu sume uriașe de aceste manevre. Urmează să se calculeze prejudiciul statului.

Cookies