Depunerea candidaturilor la șefia PMP până pe 28 ianuarie

de:
20 ian. 2015
0 Afișari
Depunerea candidaturilor la șefia PMP până pe 28 ianuarie

„Congresul va fi organizat la Palatul Parlamentului, începând cu ora 11.00”, a declarat secretarul general al PMP, la finalul Consiliului Executiv Național al partidului, informează Agerpres.

Clement Negruț a reamintit că luni, în cadrul Colegiului Național al PMP, s-a stabilit că depunerea candidaturilor la șefia partidului se va face în baza unei moțiuni.

„Deci vom avea o noutate în Statutul Partidului Mișcarea Populară, se vor depune moțiuni. Astăzi am stabilit termenul final de depunere al moțiunilor care va fi data de 28 ianuarie ora 12,00 la sediul PMP din strada Nicolae Iorga. Am stabilit, totodată, astăzi, numărul de delegați la congres care va fi 729 de delegați, membri ai PMP din toată țara. S-a stabilit comisia de organizare și de desfășurare a congresului, formată din cinci persoane, care va analiza în data de 28 din punct de vedere al formei și conținutului statutar al moțiunilor, urmând ca organizațiile județene să se pronunțe în termen de cinci zile asupra acestor moțiuni”, a declarat secretarul general al PMP.

Negruț a adăugat că CEN al PMP a decis convocarea Colegiului Național în aceeași zi cu Congresul formațiunii, în cadrul căruia va fi validat Statutul Partidului Mișcarea Populară.

Secretarul general al PMP a afirmat că intenționează să candideze la șefia partidului în baza unei moțiuni. „În momentul de față este și intenția mea de a candida, cum este și intenția încă a câtorva colegi din PMP, dar categoric nu e o decizie luată. Este o intenție, luați-o ca o declarație de intenție”, a spus Negruț.

Nu în ultimul rând, secretarul general al PMP a mai spus, întrebat în acest sens, că la Congresul formațiunii va fi invitat să participe și fostul președinte Traian Băsescu.

„Noi, categoric, o să-l invităm pe domnul președinte Traian Băsescu la congres”, a mai declarat Clement Negruț.

Cookies