Depeche Mode va cânta la București în 2023. Fanii trupei îi pot vedea la concertul de pe Arena Națională

04 oct. 2022
1447 Afișari
Depeche Mode va cânta la București în 2023. Fanii trupei îi pot vedea la concertul de pe Arena Națională
Depeche Mode va cânta la București în 2023. Fanii trupei îi pot vedea la concertul de pe Arena Națională / Sursă foto: Facebook-Depeche Mode

Celebra formație britanică Depeche Mode va reveni la București, în anul 2023, pe 26 iulie. Concertul, care va avea loc pe Arena Națională, face parte din turneul mondial pe care trupa urmează să îl aibă, „Memento Mori”.

Depeche Mode va cânta la București în 2023

Depeche Mode au anunțat marți, în timpul unei conferințe de presă ce a avut loc la Berlin, că urmează să susțină un turneu mondial după lansarea unui nou album, conform News.ro. Formația a fost adăugată în anul 2020 pe lista Rock & Roll Hall of Fame.

Albumul cu numărul 15 pe care celebra formație britanică urmează să îl lanseze se fi numit „Memento Mori’’ și va apărea în primăvara anului viitor.

În cadrul conferinței de presă Dave Gahan şi Martin Gore au anunțat că turneul mondial va începe în luna martie a anului viitor din America de Nord. Începând cu luna mai vor începe concertele în Europa, printre care se numără și cel pe care îl vor susține la București, pe Arena Națională.

Cu toate că evenimentul va avea loc abia anul viitor, biletele pentru acest concert urmează să fie puse în vânzare în scurt timp. Astfel că, cei ce doresc să ia parte la concertul de pe Arena Națională pot cumpăra biletele începând de vinerea aceasta, 7 octombrie 2022, ora 10:00.

Acestea vor fi disponibile pe bilete.emagic.ro și în rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro.

Cel de-al 19-lea turneu al formației

Concertul pe care Depeche Mode îl va susține va cuprinde atât piese vechi, cât și piese de pe noul album al formației.

Martin Gore a declarat următoarele:

Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada.

După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte.

Turneul de anul viitor va fi primul după cinci ani și cel de-al 19-lea al formației Depeche Mode. Cel mai îndelungat a fost „Global Spirit Tour” (2017-2018). Atunci formația a susținut concerte în mai mult de 130 de concerte la care au participat peste 3 milioane de fani, atât din America , cât și din Europa.

Și atunci formația a ajuns în România, însă concertul a avut loc la Cluj, pe Cluj Arena.

Cookies