„Departe de centru, aproape de oameni”. Nicușor Dan îi invită pe iubitorii de teatru din București la o stagiune în aer liber

17 iul. 2022
335 Afișari
„Departe de centru, aproape de oameni”. Nicușor Dan îi invită pe iubitorii de teatru din București la o stagiune în aer liber
„Departe de centru, aproape de oameni”. Nicușor Dan îi invită pe iubitorii de teatru din București la o stagiune în aer liber. Sursa foto: Facebook/ Teatrul Masca

Teatrul Masca inițiază proiectul „Departe de centru, aproape de oameni”. Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, îi invită pe iubitorii de teatru din București la o stagiune în aer liber, ce se desfășoară sub sloganul „Teatru, dans, muzică în #cartier”.

„Departe de centru, aproape de oameni”

Proiectul „Departe de centru, Aproape de oameni” a fost inițiat pentru a oferi bucureștenilor care locuiesc în cartierele aflate în proximitatea Teatrului Masca (Cartierele Militari, Crângași, Drumul Taberei și Giulești) șansa de a vedea într-un cadru prietenos și fără a trebui să se ducă până în centrul orașului, o serie de spectacole prezentate de instituțiile culturale din București, atât de cele subvenționate de Primăria Capitalei, cât și de cele independente sau subvenționate de Ministerul Culturii.

Programul este inițiat de Teatrul Masca, instituție aflată în subordinea Primăriei Municipiului București și coordonarea Direcției Cultură, Învățământ, Turism a Municipiului București.

Proiectul se desfășoară în perioada 6 august – 4 septembrie 2022.

Nicușor Dan îi invită pe iubitorii de teatru din București la o stagiune în aer liber

„Invit iubitorii de teatru la o stagiune în aer liber care se derulează sub sloganul “Teatru, dans, muzică în #cartier”, în cadrul proiectului “Departe de centru, Aproape de oameni”, spune Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook.

Aceasta este a doua ediție a proiectului. Stagiunea de anul acesta are loc în Amfiteatrul în aer liber de la sediul Teatrului Masca (aflat pe Bulevardul Uverturii, nr. 70-72).

Bucureștenii care locuiesc în Militari, Crângași, Drumul Taberei și Giulești, vor avea șansa să vadă, fără să fie nevoiți să se ducă până în centru, o serie de spectacole prezentate de zece teatre independente sau subvenționate de Primăria Capitalei: Teatrul Nottara, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Breasla Actorilor, Compania ,,Scuze, noi”, Teatrul Vasilache, Compania Unfortunate Thespians, Asociația cu timp pentru cultură, Teatrul Masca și folkiștii Marius Matache și Teddy Tudoroiu.

Informații despre bilete și evenimente se pot găsi AICI sau AICI.

Primele evenimente

Teatrul Masca a transmis programul primelor evenimente:

  • Duminică 7 august, 19.30 – Teatrul Coquette – “Doamne, ce zile minunate!”
  • Sâmbătă 13 august, 19.30 – Scuze, noi – ”O altă oră de dans!”
  • Vineri 19 august, 19.30 – Marius Matache & Teddy Tudoroiu – ”Cartierul cu folk”
  • Sâmbătă 20 august, 19.30 – Teatrul Vasilache – “Doctor asimptomatic”
  • Duminică 21 august, 19.30 – Mike Săvuică și Compania Unfortunate Thespians – “Femeia ca un
    câmp de luptă”
Cookies