Denise Rifai, către un alt candidat la Primărie: „Șinele de tramvai… ați văzut ce murdare sunt?”

de:
19 mai 2016
8 Afișari
Denise Rifai, către un alt candidat la Primărie:

O întrebare memorabilă pusă miercuri de Denise Rifai, în emisiunea Ora Primarului de la Realitatea Tv, a făcut referire la şinele de tramvai- prea murdare, în opinia moderatoarei. Întrebarea i-a fost adresată candidatului PRU la Primăria Sectorului 2, Augustin Hagiu.

Marţi, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare, a fost acuzat de jurnalistă că vrea să se împreuneze cu tot sectorul.

„Avem un slogan. Un slogan, domnule Nazare, un slogan pe care poate telespectatorii mei nu îl cunosc. Sloganul domnului Nazare spune așa: Tu cu mine suntem unu! Domnule Nazare, ce slogan e ăsta? Tu cu mine sau eu cu dumneavoastră suntem 1? Cum? Eu înțeleg că sunteți necăsătorit, dar chiar așa? Cu tot sectorul? Sau pe rând? În grup? Separat?”, l-a întrebat Denise Rifai marţi pe Alexandu Nazare.

Din dialog:

Alexandru Nazare: „Doamnă, vreau să explic acest lucru. Mă bucur, într-un fel, că suscită interesul publicului, ceea ce este bine. În orice caz, ceea ce vreau să spun este că esența, practic, întregului meu program, se referă la un parteneriat cu locuitorii sectorului 1.”

Denise Rifai: „Sună a împreunare, nu a parteneriat. Și mie îmi vine să zămbesc. Vă împreunați cu tot sectorul?”

Alexandru Nazare: „Doamna Rifai, nu cred. Asta e o interpretare a dumneavoastră. Cetățenii sunt pe primul loc. Tu cu mine suntem pe primul loc. Tu cu mine suntem o echipă.

Joi seară, Nicușor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a fost invitat la emisiunea lui Denise Rifai. După prestaţia din ultimele emisiuni electorale, Rifai s-a gândit la un chestionar pentru Nicuşor Dan, cu întrebări-capcană de genul de ce „tramvaiul 101 nu mai circulă în București de doi ani”.

Reamintim că, la începutul săptămânii, Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, s-a enervat în direct, la Realitatea Tv, după ce Denise Rifai, moderatoarea emisiunii, i-a adresat mai multe întrebări incomode. Cele două au ridicat tonul, s-au contrat, iar jurnalista i-a spus fostei colege de televiziune că ştie că îi plac lucrurile „fine şi scumpe” şi a întrebat-o din ce se va întreţine având în vedere că salariuL de primar este de doar 5.000 de lei.

Cookies