BAZAR

Denise Rifai: Sunt pusă la zid că pun întrebări normale. Sunt și mulți care mă apreciază, mă laudă

Denise Rifai, a comentat, pentru  Paginademedia.ro, declarațiile de marți ale Dorinei Rusu, membru CNA. Rusu anunța că s-a autosezisat în cazul întrebărilor puse de prezentatoarea de la Realitatea Tv și a cerut o monitorizare a emisiunii prezentate de Rifai, pentru posibile încălcări legate de rolul moderatorului în emisiune.

„O să îi rog pe cei de la CNA să îmi spună ce întrebări nepotrivite am pus”, a declarat Rifai.

Ea a comentat totodată reacțiile primite de emisiunea sa, Ora Primarului:

„Dacă emisiunile sunt urmărite integral, nimeni nu mă poate acuza că mi-am depășit atribuțiile de moderator. Sunt pusă la zid că pun întrebări normale. Mă simt deranjată de faptul că lumea e revoltată de calitatea întrebărilor, și nu de calitatea invitaților. Când îi întrebi de cum se face bugetul și ei nu știu să răspundă sau de câte școli sunt în sector și nu știu nu e de interes? Nu te revolți? Era nevoie de o decredibilizare a mea pentru a acoperi lipsa de competență a unor candidați. Sunt și mulți care mă apreciază, care m-au lăudat, nu m-au certat. (…) S-a încercat o decredibilizare a mea pentru a se diminua din efectul pe care emisiunea l-ar avea în rândul publicului, dacă accentul ar fi pus pe candidați.”, susține moderatoarea.

Referitor la întrebarea despre spălarea șinelor de tramvai, Rifai a declarat că „ideea era că operatorul de salubrizare nu are în atribuții să curețe și calea de rulare a tramvaiului. RATB face asta, au și ieșit apoi să curețe.”

Întrebările puse de Denise Rifai invitaților:

Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, s-a enervat în direct, la Realitatea Tv, după ce Denise Rifai, moderatoarea emisiunii, i-a adresat mai multe întrebări incomode. Cele două au ridicat tonul, s-au contrat, iar jurnalista i-a spus fostei colege de televiziune că ştie că îi plac lucrurile „fine şi scumpe” şi a întrebat-o din ce se va întreţine având în vedere că salariuL de primar este de doar 5.000 de lei.

Următoarea „victimă” din emisiune a fost Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, care a fost întrebat insistent de moderatoare ce este un document și a fost acuzat că vrea „să se împreuneze cu tot sectorul”.

A urmat candidatul PRU la Primăria Sectorului 2 Augustin Hagiu, care a fost întrebat dacă observă cât de murdare sunt şinele de tramvai din Capitală, dar și Nicușor Dan. Printre întrebările memorabile puse de moderatoare candidatului USB se numără şi una referitoare la „tramvaiul 101”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button