BAZAR

Denise Rifai, REACŢIE pe FACEBOOK: A scoate din context înseamnă a manipula

Va invit sa urmariti integral emisiunile, nu doar ceea ce posteaza anumiti „colegi” pe facebook. Pentru ca a scoate din context inseamna a manipula! Ne vedem maine! smile emoticon 17.00, @ORAPrimarului ‪#‎ORAPrimarului‬ ‪#‎RealitateaTV‬”, a scris moderatoarea emisiunii pe Facebook.

Moderatoarea Denise Rifai, care a făcut deliciul internetului în ultimele zile prin întrebările pe care le-a adresat invitaților din emisiunea Ora Primarului de la Realitatea Tv, a fost ironizată de Dragoș Pătraru de la Starea Nației, dar și de jurnalista Simona Tache. 

Dragoș Pătraru a numit-o „Denise, pericol public” și i-a dedicat, în urmă cu cîteva zile, un fragment de emisiune.

„În stilul ăsta, emisiunile doamnei Rifai s-ar putea transforma în producții interzise minorilor”, a comentat realizatorul conform paginademedia.ro.

Pornind de la o întrebare a realizatoarei TV pentru un candidat la primărie („Ce facem cu șinele de tramvai murdare?”), Ionuț Cristache de la Antena 3 a acceptat provocarea și s-a apucat de… spălat șinele de tramvai.

Totodată, Simona Tache a compus pe blog un „interviu” savuros: Denise Rifai, în dialog cu …Denise Rifai. Fragment:

Denise Rifai-reporter: Doamna Rifai, știți ce este nimicul?
Denise Rifai-invitat: Păi, ce să fie, doamnă? Nimic… (…)

Denise Rifai-reporter: Cât nimic ați putea să vă cumpărați din 5.000 de lei, doamna Rifai?
Denise Rifai-invitat: Cât vreau eu, doamnă. (…)

Denise Rifai-reporter: Vreți să vă spun eu, doamnă, ce e nimicul? Că văd că vă e frică de adevăr. Nimicul este… nimic.
Denise Rifai-reporter: Încă o întrebare, doamnă, poate măcar la asta sunteți capabilă să răspundeți. Ce am eu în cap, doamnă?(…)
Denise Rifai-invitat: Nimic, doamna Rifai, aia aveți în cap.

Ironizată de colegii de breaslă, Denise Rifai a reacţionat pe Facebook:

 

Reamintim că, la începutul săptămânii, Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, s-a enervat în direct, la Realitatea Tv, după ce Denise Rifai, moderatoarea emisiunii, i-a adresat mai multe întrebări incomode. Cele două au ridicat tonul, s-au contrat, iar jurnalista i-a spus fostei colege de televiziune că ştie că îi plac lucrurile „fine şi scumpe” şi a întrebat-o din ce se va întreţine având în vedere că salariuL de primar este de doar 5.000 de lei.

Următoarea „victimă” din emisiune a fost Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, care a fost întrebat insistent de moderatoare ce este un document și a fost acuzat că vrea „să se împreuneze cu tot sectorul”.

A urmat candidatul PRU la Primăria Sectorului 2 Augustin Hagiu, care a fost întrebat dacă observă cât de murdare sunt şinele de tramvai din Capitală, dar și Nicușor Dan. Printre întrebările memorabile puse de moderatoare candidatului USB se numără şi una eferitoare la „tramvaiul 101”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button