Denise Rifai, în atenția CNA. Emisiunea ei, „Ora primarului”, ar putea fi monitorizată de Consiliu

de:
24 mai 2016
2 Afișari
Denise Rifai, în atenția CNA. Emisiunea ei,

Dorina Rusu, membru CNA, s-a autosesizat și a cerut monitorizarea emisiunii electorale Ora Primarului, prezentată de Rifai la Realitatea TV.

Dorina Rusu a declarat pentru Paginademedia.ro că a luat în vedere această emisiune pentru posibile încălcări legate de rolul moderatorului în emisiune.

Moderatoarea Denise Rifai a făcut deliciul internetului în ultimele zile prin întrebările pe care le-a adresat invitaților din emisiunea Ora Primarului de la Realitatea Tv.

Întrebările puse de Denise Rifai invitaților:

Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, s-a enervat în direct, la Realitatea Tv, după ce Denise Rifai, moderatoarea emisiunii, i-a adresat mai multe întrebări incomode. Cele două au ridicat tonul, s-au contrat, iar jurnalista i-a spus fostei colege de televiziune că ştie că îi plac lucrurile „fine şi scumpe” şi a întrebat-o din ce se va întreţine având în vedere că salariuL de primar este de doar 5.000 de lei.

Următoarea „victimă” din emisiune a fost Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, care a fost întrebat insistent de moderatoare ce este un document și a fost acuzat că vrea „să se împreuneze cu tot sectorul”.

A urmat candidatul PRU la Primăria Sectorului 2 Augustin Hagiu, care a fost întrebat dacă observă cât de murdare sunt şinele de tramvai din Capitală, dar și Nicușor Dan. Printre întrebările memorabile puse de moderatoare candidatului USB se numără şi una referitoare la „tramvaiul 101”.

Cookies