Demostrație de infrastructură în stradă. Oamenii s-au așezat ca la spectacol, în Sectorul 4, ca să urmărească montarea grinzilor de la Pasajul ”Europa Unită”

23 aug. 2022
32562 Afișari
Demostrație de infrastructură în stradă. Oamenii s-au așezat ca la spectacol, în Sectorul 4, ca să urmărească montarea grinzilor de la Pasajul ”Europa Unită”

În zona Metalurgiei, unde se construiește Pasajul „Europa Unită”, în weekend au fost montate grinzile de mare tonaj, iar momentul s-a transformat într-un mare spectacol pentru bucureștenii care se aflau în zonă la acel moment.

Oameni aflați la plimbare s-au așezat pe iarbă, lângă stradă, și au urmărit cum grinzile erau așezate pe poziție pentru a fi sudate, a povestit primarul de sector Daniel Băluță, care spune, cu mândrie, că l-au impresionat imaginile, pe care le publică pe contul său de Facebook.

„Zeci de minute, cât a durat acțiunea, cei prezenți nu și-au dezlipit ochii de la operațiune.”, mai scrie Băluță în postare, ocazie cu care laudă interesul bucureștenilor pentru felul în care se dezvoltă sectorul pe care-l administrează.

Fotografiile postate de primarul Daniel Băluță, Sectorul 4:

De luni dimineață, circulația rutieră a revenit la normal

La pasajul rutier suprateran ”Europa Unită” au ajuns în weekendul trecut cele patru grinzi metalice cu o lungime de 38 de metri și o greutate de peste 40 de tone fiecare, drept pentru care au fost luate toate măsurile de protecție pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

Astfel, pentru a traversa intersecția străzii Turnu Măgurele cu bulevardele Alexandru Obregia și Metalurgiei, conducătorii auto au trebuit să conducă prudent și să folosească rutele alternative indicate de către polițiștii aflați în această zonă. De luni dimineață, circulația rutieră a revenit la normal.

Date tehnice

Pasajul ”Europa Unită” pe care Primăria Sectorului 4 îl construiește la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele va avea o lungime de peste 650 de metri, două benzi de circulație pe fiecare sens și va fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul orașului.

Lucrările la acest obiectiv au început în luna februarie 2022 și vor fi finalizate în aproximativ 18 luni.

Îți recomandăm și:

Cookies