Demon/ Devil

de:
25 oct. 2010
0 afișări
Demon/ Devil

Intr-o zi obisnuita, intr-o cladire de birouri cu multe etaje, un grup de cinci persoane care s-au intalnit intamplator si care nu se cunosc intre ele raman blocate intr-un ascensor al groazei. Doua femei si trei barbati sunt prinsi ca intr-o capcana intre peretii ingusti ai liftului, oprit intre etaje din cauza unei pene de curent, sub privirile neputincioase ale agentilor de securitate, care fac tot posibilul ca sa-i salveze.

De fiecare data cand se stinge lumina in interiorul ascensorului, se aud zgomote suspecte si tipete, iar unul dintre cei cinci prizonieri este ranit in moduri care mai de care mai bizare si mai sangeroase. Nu trece multa vreme pana cand oamenii din lift inteleg ca unul dintre ei este Diavolul si ca trebuie sa identifice inamicul inainte de a fi prea tarziu, luptand din rasputeri pentru a supravietui acestei batalii cu fortele raului.

DEMON este un thriller cu accente supranaturale, care poarta amprenta inconfundabila a lui M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs, The Last Airbender).

Distributie: Chris Messina, Bojana Novakovic, Logan Marshall-Green, Geoffrey Arend, Bokeem Woodbine Regie: John Erick Dowdle, Drew Dowdle

Cookies