Demolition Days în Sectorul 2 din București. Poliția locală a desființat și relocat mai multe chioșcuri care n-aveau ce să caute pe spațiul public

03 aug. 2023
1066 Afișari
Demolition Days în Sectorul 2 din București. Poliția locală a desființat și relocat mai multe chioșcuri care n-aveau ce să caute pe spațiul public
Demolition Days în Sectorul 2 din București. Poliția locală a desființat și relocat mai multe chioșcuri care n-aveau ce să caute pe spațiul public | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 2 - Poliția Locală

Poliția Locală Sector 2 a desfășurat acțiuni de eliberare a domeniului public. În urma acestora, a fost desființată o construcție provizorie și două chioșcuri au fost relocate.

Poliția Locală Sector 2 a desfășurat acțiuni de eliberare a domeniului public

Poliția Locală Sector 2 a transmis, pe Facebook, că în cadrul acțiunilor de eliberare a spațiului public a fost desființată o construcție provizorie care funcționa ca spațiu de comercializare presă-carte. Construcția era neîntreținută și a fost închisă cu mult timp în urmă.

Acel spațiu comercial se afla pe trotuar, în dreptul imobilului din Șoseaua Colentina nr. 1, în Sectorul 2.

Pe lângă această acțiune desfășurată în teren, au fost relocate și două chioșcuri. Unul va funcționa ca spațiu de comercializare presă-carte, iar celălalt va fi o florărie. Această măsură a fost luată pentru a elibera accesul în pasajul pietonal subteran Obor.

Chioșc de lângă pasajul pietonal | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 2 - Poliția Locală
Chioșc de lângă pasajul pietonal | Sursa foto: Facebook – Primăria Sectorului 2 – Poliția Locală
Pasaj pietonal Obor | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 2 - Poliția Locală
Pasaj pietonal Obor | Sursa foto: Facebook – Primăria Sectorului 2 – Poliția Locală

Primarul Radu Mihaiu îi invită la discuții pe bucureșteni la capătul liniei de tramvai 14

O nouă săptămâna înseamnă noi întâlniri între primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, și locuitorii. Acesta se va întâlni în această seară cu cetățenii pentru a discuta despre problemele importante ale ariei pe care o administrează.

Întâlnirea va avea loc joi, 3 august 2023, iar primarul Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii care locuiesc în aria pe care o administrează la o nouă întâlnire pentru a discuta diverse aspecte din sector.

Astfel că, oamenii care doresc să discute cu edilul se pot duce în această seară, începând cu ora 18:00 la locul de întâlnire stabilit. Acesta este la intersecția dintre Șoseaua Pantelimon și Șoseaua Vergului, la capătul liniei de tramvai 14.

Primăria Sectorului 2 a transmis următoarele:

E o ocazie bună pentru cei care locuiesc în proximitate să intre în dialog cu primarul Sectorului 2, să facă cunoscute cele mai importante problemele din zonă, ce nevoi sunt, și să vină cu sugestii de îmbunătățire a situației actuale.

Primăria Sectorului 2 a transmis și o listă a temelor care vor fi discutate în cadrul întâlnirii din această seară. Astfel că, bucureștenii sunt invitați să dezbată următoarele subiecte:

  • Realizarea de noi creșe și grădinițe,
  • Realizarea de noi parcuri și spații verzi,
  • Problema comerțului stradal,
  • Infrastructură rutieră și sistematizare.

Pe lângă discuțiile pe baza temelor enumerate mai sus, bucureștenii vor afla mai multe detalii despre proiectele Primăriei. Se va discutat atât de cele care au fost implementate de administrația publică, cât și despre cele care urmează să fie puse în practică în viitor.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies