Demolarea magazinelor de la metrou a ajuns la Clotilde Armand în sector. Ce le promite comercianților

13 apr. 2021
229 Afișari
Demolarea magazinelor de la metrou a ajuns la Clotilde Armand în sector. Ce le promite comercianților

Continuă demolarea magazinelor de la metrou. Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, anunță demolarea primelor spații comerciale de la stația de metrou Basarab. Edilul le promite comercianților că vor fi ajutați de primărie să-și desfășoare activitatea în altă zonă.

Demolarea magazinelor de la metrou din Sectorul 1 a început cu primele spații comerciale de la stația de Basarab.

Acestea sunt desființate astăzi, conform unui anunț făcut de Clotilde Armand, marți dimineață, pe Facebook.

Demolarea magazinelor de la metrou la stația Basarab

„Au fost date jos primele construcții ilegale de la stația de metrou Basarab. Vom continua să punem legea în aplicare și la celelalte stații de metrou de pe raza Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand pe rețeaua de socializare

Primarul Sectorului 1 a mai transmis că acei comercianți care au avut aceste spații vor fi ajutați de primărie să-și desfășoare activitatea în altă zonă.

Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului a început la stația de metrou Ștefan cel Mare, pe 7 aprilie, după ce contractul de asociere în participațiune dintre Metrorex și firma Unităţii – Sindicatul Liber Metrou (USLM) a expirat din anul 2018, ocuparea domeniului public făcându-se fără drept, în prezent, potrivit Metrorex.

Gara de Nord din București va fi modernizată, conform unui anunț făcut de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, după o discuție pe care a avut-o în weekend cu Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Cookies