Demolare de magazine la metrou, consolidare de imagine la primari. După Radu Mihaiu de la S2, Ciprian Ciucu de la S6 intră în operațiunea cu scandal

07 apr. 2021
253 Afișari
Demolare de magazine la metrou, consolidare de imagine la primari. După Radu Mihaiu de la S2, Ciprian Ciucu de la S6 intră în operațiunea cu scandal

Ciprian Ciucu este alături de ministrul Transporturilor și ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spațiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6. Edilul anunță când va începe eliberarea spațiilor comerciale de la metrou și cine se va ocupa de procedură. De asemenea, primarul Sectorului 6 îl felicită pe ministrul Transporturilor „pentru bărbăție”.

Primarul anunță când se vor elibera spațiile de la metroul din Sectorul 6

„Da, mizeria tranziției, simbolul prăduiri și ilegalităților anilor ’90, statul în stat, reprezentat de “sindicate”-ul de la metrou trebuie să ajungă la sfârșit. Primăria Sectorului 6 este alături de ministrul Transporturilor și de ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spațiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6.

Am primit ieri o adresă a Metrorex în acest sens și lucrăm la punerea în legalitate (sunt câteva formalități) să începem vineri sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare eliberarea stațiilor de metrou de pe raza Sectorului 6. Poliția Locala și ADP Sector 6 vor elibera spațiile Metrorex de acele chioșcuri parazit, care generează imense probleme inclusiv pe avizare ISU (avem un raport în acest sens) și… să nu uităm de #colectiv.

Felicitări ministrului Drulă pentru bărbăție!”, a declarat Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, într-o postare pe pagina de Facebook.

A început demolarea spaţiilor comerciale de la metrou

Ministerul Transporturilor a anunţat, miercuri, că a început evacuarea spaţiilor comerciale de la metrou, acţiune demarată în urma somaţiei făcute săptămâna trecută. Acțiunea este acompaniată de polițiști și forțe de ordine. Scandalul cu sindicaliștii, care dețin firma ce se ocupă de spațiile respective, a reizbucnit.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a fost prezent, miercuri, la staţia de metrou Ştefan cel Mare, unde a început desfiinţarea chioşcurilor, el declarând că acestea nu au autorizaţie de construire şi îngreunează ieşirea în caz de incendiu.

„Nu există nicio autorizaţie de construire dată nici de Sectorul 2, nici de Capitală, nici de nimeni, drept urmare, aceste construcţii sunt amplasate ilegal în Sectorul 2. Înţeleg şi există un raport al Metrorex că îngreunează inclusiv ieşirea în caz de incendiu şi aseară Poliţia Locală a suspendat activitatea acestor agenţi economici şi, de asemenea, am dat o dispoziţie pentru desfiinţarea lucrărilor construite ilegal”, a spus Radu Mihaiu.

Cookies