Demolăm și dezmembrăm oameni și societăți la cererea clientului. Start-up (incrimi)nation

06 apr. 2021
618 Afișari
Demolăm și dezmembrăm oameni și societăți la cererea clientului. Start-up (incrimi)nation
Cel mai cooltural loc de băut al Bucureștiului este o "sticlărie" 

Omul este energie și praf de stele. Știm de la Tesla treaba asta. Dar la noi, la Românica, și omu-i ca la nimenea. Așa că românul este și el energie. Dar mai negativă. Și este și el tot praf, dar nu de stele. E praf de tobă. Așa că m-am gândit să monetizăm aceste energii distructive ale neamului nostru începând un biznis de tip “dinam”: Parcă îl și văd pe Tesla spunând de acolo românilor: “Nu te lăsa. Într-o zi îți vei da cu mine în koae!"

Bunăoară se impune înființarea urgentă a unui serele care să fructifice pofta incredibilă de autodistrugere a conaționalilor noștri.

SeReLeul din annihilashion sau Start-up (incrimi)nation

Obiectul de activitate: 

„Prestări Servicii confidențiale împotriva a Ceva sau a Cuiva”. 

Anihilări și inventări de situații existente și inexistente. Dezmembrări de imagini de persoane fizice și societăți mici și mijlocii (pentru corporații). Un fel de „Pompe funeste”. Este atât de multă marfă pe piață, câtă energie este în universul nostru mic șoșo-iocanian. România și românii cer zilnic demantelări și distrugeri de oameni și, mergând în siajul dictonului: „Ai grijă ce-ți dorești!”, mă gândesc că e păcat să nu se ocupe cineva de treaba asta. E păcat să nu monetizezi atâta dorință de a distruge pe cineva sau ceva. Fie om cu altă părere, fie pandemie de altă confesiune. 

Cei care cer situația „A” sunt imediat amendați de cei care vor „Non A”. Și invers. Într-un cerc autosustenabil în care se joacă la zero, ca la whist.

„Distrigătorul plătește”. Impozit.

Numai că asta se poate face totuși profesionist. Nu, așa, pe stradă, sau cu o știre, două la teve. Iar serviciile secrete nu mai fac față la atâtea cereri de kompromat. Știu. Am să concurez firmele necontrolate ale deepstate-ului. Dar eu vreau să plătesc și taxe. După principiul “Poluatorul plătește!”, și în cazul societăților comerciale cu obiectul serviciilor de distrugere. Și, la fel ca în cazul poluatorilor, ar trebui instituționalizat principiul  „Distrugătorul plătește!” Măcar un impozit, acolo. 

E loc pentru toată lumea în biznisul acesta al autodistrugerii. Esențial este să știm foarte bine ce și cât vrem să distrugem. Am distrus până acum industriile românești, pădurile, intelectualii, școala, patrimoniul imobiliar istoric și viitorul tinerilor. Acum e cazul să distrugem ce-a mai rămas. Trebuie să terminăm ce-am început. Să nu mai fim niște neisprăviți.

Vorba lui Ghandi, care a intuit potențialul acestui fenomen: 

„Politica lui ochi pentru ochi va duce lumea la orbire”. Și cum orbilor le trebuie ochelari speciali, ne gândim să facem și niște ochelari pentru toți ciclopii implicați în scoaterea ochilor celor cu doi ochi.

(incrimi)Nation

Și mai e ceva, să nu neglijăm un aspect istoric:

Din 1947 încoace această deprindere a devenit tradițională. A demonstrat-o milionul de ani de închisoare politică. Iar apoi a continuat cu ce s-a întâmplat după ’90. Au demonstrat-o ultimii doi președinți. O demonstrează și guvernul și partidul cel mai tânăr din Ro, cu reale abilități interacționiste și anti-orice. Orice a fost înainte. Orice nu este o propunere a lor.

Și PCReul a făcut-o, și PSDeul, care a și demonstrat că încă se (mai) poate distruge în țara asta câte ceva, chiar dacă nu mai este la putere.

Pentru că eu vreau să fiu un model în societatea noastră. Și mă voi distruge mai intâi pe mine și apoi pe alții, la cererea clienților. Aveți mai jos pagina în care mă propun distrugerilor întregului popor. Și alta care m-ar putea propune ca neo fascist sau legionar. Ca să aibă lumea de unde începe.

Nota B365.ro: Dacă nu v-a convins Liviu să porniți la răsboiu cu argumentele de mai sus, punem noi mai jos alte câteva ;-P 

Cookies