BAZAR

Demisie la TVR, în urma cenzurării unui interviu cu Traian Băsescu

Demisia lui Orbean vine la scurt timp după incindentul de la TVR Timișoara. Mai exact este vorba de interviul cu președintele Traian Băsescu realizat de Brîndușa Armanca la TVR Timișoara, care urma să intre și pe TVR 3, dar a fost oprit de coordonatorul postului, Răzvan Bucuroiu.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, demisia lui George Orbean a făcută în semn de protest față de situația de la Timișoara.

Contactat de Paginademedia.ro, George Orbean a confirmat demisia, dar nu a comentat în legătură cu motivele acesteia. Orbean era consilier al președintelui TVR pe management.

Reamintim că jurnalista Brîndușa Armanca a anunțat, pe pagina sa de Facebook, în urmă cu două zile, că interviul pe care-l realizase cu Traian Băsescu la TVR Timișoara nu a mai intrat pe TVR 3 așa cum fusese anunțat. „Cu 40 de minute înainte de difuzarea interviului cu Traian Băsescu, am fost sunată pentru a mi se aduce la cunoștință că TVR 3 nu îl va transmite. De la un anume Bucuroiu citire. Făra explicații”, a scris Brîndușa Armanca, realizatoarea interviului.

Persoana menționată de Brîndușa Armanca este Răzvan Bucuroiu, coordonator cu atribuții de director la TVR 3.

Contactat de paginademedia.ro, Răzvan Bucuroiu a negat acuzațiile. „Acel interviu a fost prezentat integral la TVR Timișoara. Este o televiziune cu frecvență proprie, aparține TVR și interviul a fost difuzat integral, fără să existe vreo convenție sau vreo discuție că trebuie dat și pe TVR 3, pe TVR 1 sau TVR 2. Nu știu care este problema, de unde s-a iscat acest lucru” , a spus Bucuroiu pentru paginademedia.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button