Demisie în prefectura Capitalei: Subprefectul de Bucureşti va fi manager la Pandurii Târgu Jiu

de:
29 sept. 2013
0 Afișari
Demisie în prefectura Capitalei: Subprefectul de Bucureşti va fi manager la Pandurii Târgu Jiu

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la CS Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, l-a prezentat ca viitor manager general al clubului pe Liviu Andrei în faţa jurnaliştilor care îl intervievau despre rezultatul meciului pe care echipa din Târgu Jiu l-a susţinut contra echipei Gaz Metan Mediaş, aceasta din urmă impunându-se cu scorul de 2-1.

Condescu a menţionat că viitorul manager general se va ocupa inclusiv de relaţia cu presa, capitol la care clubul a fost „deficitar”, după cum afirmă preşedintele CA.

Liviu Andrei a declarat corespondentului Mediafax că, probabil, nu va reuşi să activeze la club de la 1 octombrie, dat fiind faptul că de-abia luni îşi va înainta demisia din funcţia de subprefect de Bucureşti.

Subprefectul de Bucureşti Liviu Andrei este profesor universitar de educaţie fizică şi sport, având cursuri la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad. Acesta a condus Liceul cu program sportiv din Târgu Jiu şi a fost şi şef al Inspectoratului Şcolar Gorj, ulterior devenind subprefect şi prefect al judeţului.

Cookies