Demisia lui Ponta a ajuns la Cotroceni. Iohannis: Demisia e doar un pas

de:
04 nov. 2015
0 Afișari
Demisia lui Ponta a ajuns la Cotroceni. Iohannis: Demisia e doar un pas

Demisia lui Victor Ponta a ajuns pe masa lui Klaus Iohannis, în jurul orei 18.00. Demisia lui Victor Ponta din funcţia de prim-ministru a ajuns, miercuri seară, la Preşedinţie, în acelaşi document fiind înaintată şi propunerea ca Mircea Duşa să fie premier interimar, conform unor surse oficiale, citate de gândul.info.

„Modificările de până acum sunt doar un pas în direcţia schimbării politicii româneşti, înspre o politică aşa cum ne-o dorim: eficientă, pragmatică, transparentă. Mai e mult de făcut. Nu putem să credem că o singură schimbare a Guvernului rezolvă problemele României. E nevoie de mult mai mult. Sunt dispus să-mi asum aceste demersuri care vor duce la un alt fel de politică în România, pentru cetăţeni, o politică previzibilă şi transparentă”, a declarat, miercuri seară, preşedintele Iohannis. Mai multe detalii AICI.

Întrebat dacă a vorbit cu preşedintele, Liviu Dragnea a spus: „Am vorbit mai devreme şi mi-a transmis că va hotărî în orele următoare când va chema partidele la Cotroceni, dar, în mod firesc, după ce va veni demisia oficială a premierului”.

La finalul discuţiei cu parlamentarii PSD, Dragnea a mai spus că după ce va primi invitaţia de la Cotroceni pentru consultări, liderii coaliţiei se vor întâlni pentru a-şi armoniza poziţiile, arătând că a vorbit cu preşedintele Iohannis care i-a transmis că va decide în următoarele ore când va chema partidele. Mai multe detalii AICI

Cookies