BAZAR

DEMIS ROUSSOS A MURIT la vârsta de 68 de ani

DEMIS ROUSSOS A MURIT. DEMIS ROUSSOS, cunoscut pentru cântecele de dragoste, A MURIT, la vârsta de 68 de ani. Celebrul cântăreţ grec, supranumit „doctorul inimilor”, faimos pentru cântecele de dragoste, a murit sâmbătă noaptea, la Atena, potrivit Realitatea TV.

Informaţia a fost confirmată pentru ziarul Le Figaro de către fiica lui Demis Roussos, Emily.

Cântăreţul Demis Roussos a încetat din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, decesul său fiind anunţat şi de către un jurnalist grec, Nikos Aliagas, pe Twitter.

DEMIS ROUSSOS A MURIT. Sarmant si impunator, Demis Roussos a reusit sa cucereasca inimile fanilor de pe toate continentele, iar vocea sa inegalabila a convins milioane de oameni sa ii cumpere discurile in cariera sa impresionanta.

Recunoasterea valorii sale a venit si din partea criticilor, dupe ce artistul a cantat in mai multe limbi, castigand astfel numeroase premii precum: locul 1 in Japonia cu „The Roussos Phenomenon Ep”, discul de aur in America pentru discul „Demis”, devenind primul artist nascut in Africa care se bucura de succes pe toate continentele.

DEMIS ROUSSOS A MURIT. Legatura lui Demis cu Romania este una cu totul speciala si dateaza de multi ani. Putina lume stie ca fosta sotie a lui Demis a fost romanca.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button