LA MINE-N CARTIER

Demarează un amplu program de modernizare a reţelei electrice, în localităţile de lângă Bucureşti

Până la finalul acestui an 90 km de cablu aparținând rețelei de distribuție de joasă tensiune din județul Ilfov vor fi înlocuiți integral. În plus, ca parte a programului de modernizare vor fi înlocuite conductoarele neizolate de joasă tensiune cu conductoare torsadate cu o secțiune mărită, oferind o mai mare siguranță în alimentarea cu energie electrică și posibilitatea unui consum sporit. De asemenea, stâlpii și branșamentele din arealul cuprins în programul de modernizare care prezintă un grad avansat de uzură vor fi înlocuiți.

În localitățile incluse în programul de modernizare, cablurile de joasă tensiune vor fi înlocuite integral, după cum urmează:

– Bragadiru – 9 km
– Clinceni – 10 km
– Domnești – 5 km
– Cornetu – 8 km
– Jilava- sos Giurgiului – 4 km
– Buftea- sos Bucuresti-Targoviste – 7km
– Dascălu – 16.5 km
– Ghermănești – 10 km
– Ștefăneștii de Sus și de Jos – 9,5 km
– Brănești – 6 km
– Găneasa – 5 km

Lucrările vor crește siguranța în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor și vor asigura preluarea unui consum crescut cu până la 25% față de nivelul actual. În unele tronsoane, vechimea rețelei din zonă depășeste 40 de ani. Lucrările se desfășoară cu sprijnul primăriilor localităților menționate care au acordat autorizațiile necesare.

Proiectul face parte din amplul program de investiţii derulat de Enel în România pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor, modernizarea reţelei şi implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button