ARHIVA B365

Delia Popescu este noul ministru al Comunicaţiilor

Delia Popescu activează în domeniul e-guvernării din 2003, ocupându-se de dezvoltarea și implementarea sistemelor informatice destinate furnizării serviciilor publice electronice atât pentru cetățeni, cât și pentru mediul de afaceri (Sistemul Electronic de Achiziții Publice-SEAP, Sistemul Informatic de Atribuire Electronică în transporturi-SIAE, Punctul de Contact Unic electronic – PCUe, Sistemul Național Electronic de Plată online taxe și impozite – SNEP).

Din 2014 este președinte al Agenției pentru Agenda Digitală a României, instituție publică finanțată din venituri proprii și aflată în coordonarea prim-ministrului, potrivit profit.ro.

În perioada 2009-2014 a fost vice-președinte al Centrului Național de Management pentru Societatea Informațională, în subordinea Ministerului Comunicațiilor.

Anterior, în 2008-2009, a fost director al Departamentului documentare tehnică în cadrul Agenției pentru Serviciile Societății Informaționale.

Din 2007 până în 2008 a fost șef Serviciu Atribuire Electronică în Transporturi în cadrul Agenției pentru Serviciile Societății Informaționale.

Din 2013 este membru în Consiliul INIS-Infrastructura Națională pentru Informații Spațiale privind datele spațiale.

S-a născut la București, la 22 noiembrie 1978, și este necăsătorită.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button