BAZAR

Deftones vin la Bucureşti

Fanii trupei americane vor avea ocazia sa asculte in cadrul concertului de pe 13 august piesele de pe noul album al trupei, Diamond Eyes, dar si cele de pe albumele mai vechi AROUND THE FUR, Adrenaline sau White Pony, anunţă siteul eventim.ro.

Noul turneu european Deftones va incepe in luna august si pentru a raspunde cereririi din Romania, in turneu a fost inclusa si tara noastra. Daca fanii trupei au fost dezamagiti cand anul trecut trupa nu a inclus si Romania in turneul de promovare a ultimului lor album Diamond Eyes, anul acesta au ocazia sa-i asculte in cadrul Alternative Summer Day, eveniment ce isi doreste incepand cu anul asta sa aduca si in tara noastra trupe cu traditie ale genului alternativ si nu numai.

La inceputul lunii aprilie va fi anuntata si lista trupelor ce vor canta in deschiderea Deftones in cadrul Alternative Summer Day.

Evenimentul este produs de ALTERNATIVE MUSIC EXPERIENCE o colaborare dintre Bring The Noise si King Size Production.

Biletele s-au pus in vanzare de astazi, 28 martie, iar pana pe 31 mai vor avea un pret promotional de 70 de lei.

Biletele pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button