Defne, poate cea mai frumoasă și chinuită pisică din București. O poveste tristă, dar cu un final fericit🐈

12 apr. 2024
21326 afișări
Defne, poate cea mai frumoasă și chinuită pisică din București. O poveste tristă, dar cu un final fericit🐈
Defne, poate cea mai frumoasă și chinuită pisică din București. O poveste tristă, dar cu un final fericit🐈 | Sursă foto: M.D/SOS Animal Rescue/Facebook

Defne este o pisică care a fost găsită pe străzile unui cartier din București, suferindă și speriată. Detaliul șocant care o diferenția de celelalte pisici comunitare era sârma ce ținea drept zgardă de la gâtul animăluțului.

Trista poveste a lui Defne, o pisică din București

Pisica salvată de la un sfârșit tragic ar fi fost jucăria personală a unei persoane fără inimă. La gât avea sub formă de fundă o sârmă. A fost văzută de mai mulți locatari și așa a început misiunea de salvare a lui Defne.

Această misiune s-a extins pe o perioadă de aproximativ o săptâmână deoarece pisica, speriată și aparent gestantă nu mai avea încredere în oameni. Cinci persoane s-au chinuit să o prindă, iar după mai multe încercări eșuate și mult efort depus au reușit să o salveze pe Defne.

Povestea protagonistei noastre continuă la veterinar, unde a ajuns pe mâini bune. A fost evaluată, deparazitată extern și intern, sterilizată, este negativă FIV-FeLV și cel mai important, sârma a fost înlăturată. Acum pisica așteaptă cuminte să-și găsească o familie iubitoare, grijulie care să-i ofere mâncărică gustoasă și jucării.

Defne are aproximativ cinci ani și:

Acceptă să fie mângâiată și începe să realizeze că mâna omului nu îi va mai provoca durere. Îi place să aibă colțișorul ei unde să se simtă în siguranță. Ajungi la inima ei cu mâncarică bună și treats, e o mare pofticioasă! Pare să se simtă în largul ei cu alte pisici, conform spuselor unui internaut pe grupul de Facebook „SOS Animal Rescue

Pentru un final fericit, Defne are nevoie cât mai repede de un cămin. A trecut prin multe peripeții triste, iar acum o persoană calmă și răbdătoare care să aibă grijă de ea este fix ce îi mai lipsește.

Sursa foto: captură video M.D./SOS Animal Rescue
Sursa foto: captură video M.D./SOS Animal Rescue

Pedepse majore pentru cei care rănesc, maltratează sau ucid animale

Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani următoarele acțiuni:

  • uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept,
  • schingiuirea animalelor,
  • organizarea de lupte între animale sau cu animale,
  • zoofilia.

În cazul condamnării pentru una dintre aceste infracţiuni, persoanei în cauză i se interzice să mai dețină animale pe o perioadă de la un an la 5 ani, conform hotnews.ro 

Te-ar mai putea interesa și:

 

Cookies