„Deficiențe pantograf” pe Strada Maica Domnului, în stația Reînvierii, liniile 16 și 36 sunt blocate. STB: Tramvaiele circulă deviat | UPDATE

10 iun. 2024
903 afișări
„Deficiențe pantograf” pe Strada Maica Domnului, în stația Reînvierii, liniile 16 și 36 sunt blocate. STB: Tramvaiele circulă deviat | UPDATE
„Deficiențe pantograf” pe Strada Maica Domnului, în stația Reînvierii, liniile 16 și 36 sunt blocate. STB: Tramvaiele circulă deviat | Foto simbol: Societatea de Transport București/ Facebook

STB îi anunță pe călători că liniile 16 și 36 sunt blocate pe Strada Maica Domnului, în stația Reînvierii, din cauza unor deficiențe la pantograf. Tramvaiele circulă deviat.

UPDATE: Societatea de Transport București anunță că liniile 16 și 36 funcționează normal pe Strada Maica Domnului. Tramvaiele au fost blocate și deviate timp de 30 de minute, în intervalul orar 14:15 – 14:45.

Liniile 16 și 36, blocate: „Deficiențe pantograf” pe Strada Maica Domnului, în stația Reînvierii, anunță STB

Societatea de Transport București a anunțat că, din cauza unor probleme la pantograf, liniile 16 și 36 sunt blocate pe Strada Maica Domnului (Sectorul 2 al Capitalei), în stația Reînvierii, pe sensul spre Piața Sf. Vineri, respectiv pe sensul spre Republica.

Tramvaiele circulă deviat.

STB a făcut anunțul luni, 10 iunie, la ora 14:31, într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter:

Liniile 16 și 36 – blocate pe Str. Maica Domnului, în stația Reînvierii, pe sensul spre Piața Sf. Vineri, respectiv spre Republica. Cauza: deficiențe pantograf. S-au aplicat măsuri de deviere.

Ce s-a mai întâmplat azi:

  • Linia 24 a fost blocată la capătul de linie Dămăroaia, din cauza unei mașini parcate neregulamentar. Tramvaiele au fost blocate timp de 15 minute, în intervalul orar 11:12 – 11:27.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies