Deekline (UK) @ Selectro

de:
05 dec. 2011
0 Afișari
Deekline (UK) @ Selectro

Incercuiti data de 14 Decembrie in calendar! Selectro si Expirat va propun meciul anului!

La pupitru, mai in forma ca niciodata, cu un arsenal creat exclusiv pentru cele mai agitate dancefloor-uri, imediat inainte de lansarea noului album – „the heavyweight world champion of booty-breaks & bass music” – Deekline (UK). Avalansa serioasa de materiale unreleased, bootleg-uri, bass si o cantitate imensa de energie transmisa publicului; totul la ceva mai bine de un an de la ultima sa prezenta pe un line-up Selectro.

Antrenamente cu Bully si D-laid in Expirat in timp ce scena din OtherSide ofera ca de obicei alternativa House si Techno cu don-ul DJ Optick alaturi de rezidentii Marika, Greeg si Moonsound.

Despre Deekline:

Chiar daca povestea lui Deekline isi are radacinile in Breakbeat – asa cum multi dintre voi stiti deja – ultimii ani au facut ca Nick sa devina o figura rara in muzica de dans: un producer care imbina perfect cele mai fresh evolutii caracteristice underground-ului cu energia mainstream-ului sub forma unor sound-uri Bass Music cu elemente Breaks, Dubstep, Garage, Bassline, Dancehall sau Breakstep. Mai nou, isi imparte timpul intre turnee worldwide cu prezente in cam toate cluburile si la toate festivalurile cu renume; productie de studio pe placul: Diplo, Afrojack, Stanton Warriors, Plump DJs sau Krafty Kuts si nu in ultimul rand cele sase label-uri pe care le conduce: Sludge, Hot Cakes, Jungle Cakes, Booty Breaks, Rat Records si Giant Pussy Records – organizatii care au furnizat cu siguranta piese pe care ati dansat cel putin o data in viata.

Track-urile sale concepute atat solo – imnuri ca „I Don’t Smoke” sau „Bring It Back” – cat si in urma unor colaborari de succes cu Wizard, DJ Assault, Fast Eddie, Kid Sister sau Freq Nasty au zguduit din temelii cluburile din toata lumea ani la rand si i-au adus lui Nick statutul de legenda. Ce urmeaza insa, este cu adevarat „next level”: bootleg-ul „Go Outside” – Lily Allen ce va vedea lumina zilei la Hot Cakes, remixul sau alaturi de Wizard si Ed Solo la „Tribal Bass” – Rebel MC, release produs alaturi de Tim Healey pentru Encore la Island Records si nu in ultimul rand album nou „Bounce & Shake” produs alaturi de Ed Solo.

www.facebook.com/djdeekline

www.soundcloud.com/djdeekline

www.thebootyfarm.com

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

Intrare: 20 lei pana in ora 00:00, 25 de lei dupa ora 00:00

Cookies